Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Obsedati de produse naturiste si sport ?

By on 14 ianuarie 2015 1 2203 Views

Auzeam pe cineva zilele trecute spunand ca e la moda acum ca oamenii din Romania sa fie preocupati de viata sanatoasa, produse naturiste, sport, diete si asa mai departe. Ca e cumva trendy si i se pare ca lumea e cam obsedata. Mie mi se pare totusi o preocupare fireasca si normala. E important ce mananci, ce produse cosmetice folosesti si daca faci sport. A ajuns firescul asta si la noi. Imi amintescu acum 10-15 ani de prietenii de familie olandezi, nemti de 60-70 de ani care alergau dimineata devreme, mancau la ore fixe si nu exagerau cu cantitatile. Ne uitam cu admiratie dar si cu o oarecare rezerva la ei. Da, nivelul lor de trai le permitea sa se preocupe de sanatate si de sport, nu de supravietuire. Imi amintesc si cum ii admiram in Germania, Olanda, Spania pe tinerii si varstnicii care alergau, pedalau sau faceau nordic walking seara sau dimineata devreme. Ai vazut, in Medias, vreun varstnic sa alerge seara prin parc ?

A venit timpul ca si noi, in Romania, sa ne preocupam de viata sanatoasa cu tot ceea ce inseamna ea ( alimentatie, sport) si chiar de evolutie spirituala. Daca ziceam aici ca exista un ecart de 45 de ani in educatia turistilor romani fara de cei vestici, cred ca exista un astfel de ecart si in educatia alimentara si sportiva a romanilor.

Asa ca va recomand evenimentul de azi, de la ora 17:00 in Sala de Conferinta a Hotelului Traube la o seara de discutii despre viata sanatoasa, degustari, testari produse naturiste. Mai multe detalii in afisul de mai jos:

afis-seara-tematica-web

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.