Monday, July 22, 2024

Sa plangem ca se inchide cinematograful in Medias?

By on 23 ianuarie 2015 4 1789 Views

Asa cum am zis si aici faptul ca cinematograful din Medias  a fost redeschis si subventionat de Primarie este un demers laudabil. Inchiderea lui mi se pare, iarasi, un demers firesc. Dezvoltarea televiziunii prin cablu, a internetului si ieftinirea plasmelor, proiectoarelor s.a.m.d a facut ca vizionarea unui film la cinema sa nu mai fie atractiva. Singura solutie era, in opinia mea, investitia intr-un cinema 3D, care intr-adevar sa ofere altceva. In ce masura e viabila investitia pe termen lung e de analizat. Eu sincer nu m-as risca sa fac o asemenea investitie.

Deci, banii cheltuiti pe subventionarea cinematografului vor ajunge in alte proiecte, de care (speram!) vor beneficia mai multi medieseni.

Ce parere ai despre inchiderea cinematografului ?dscf1085

  Opinii
Next Post

Actualitati, scurt pe doi

14 februarie 2015 0
4 Comments
 • Marius Matache 10 ani ago

  La Slobozia, fostul cinematograf a fost preluat de primarie, renovat, iar acum acolo se difuzeaza si filme, se fac si spectacole, se joaca si teatru. Nu stiu cat de mare e sala cinematografului din Medias si ce acustica are, dar poate ar putea deveni o alternativa la Sala Traube pentru anumite spectacole.

  • Feri 10 ani ago

   Buna ideea reconfigurarii si pentru alte tipuri de evenimente :)…are 154 de locuri, un sfert din sala Traube…

 • Mladin Adrian 10 ani ago

  eu am fost odata si eram gen 3 persoane sau asa si am platit 4 bilete sa difuzeze :)) oricum erau numa filme deja difuzate de ceva timp in brasov de exemplu 😛 erau si pe torrente de ceva timp… chiar nu erau filme noi…. + cand am fost era si frig :)) sorry dar nu merita sa mergi….

 • Stanescu Maria 10 ani ago

  Imi pare rau! DAR, sunt constienta de lipsa de "raiting". Mi-as fi dorit asa: program de filme f. Bune, vechi si noi, serii de autor, de actori celebri. In asemenea circumstante, mi-as fi dorit participarea lumii educate, cu asteptari si cunostinte….Mi-as mai fi dorit sa mergem la cinema ca sa ne vedem, ca sa ne bucuram impreuna! DAR, cred ca vremurile cand ne intalneam de dragul vietii culturale, de dragul intalnirilor sociale cu miez, au trecut! La vremuri noi…. cum zici tu Feri, investitii noi, sau nu!Ca nici bani nu avem, nu numai deficit de apetit cultural, social, comunitar. DAR, cum ziceam, mie imi pare rau, fiindca putinele filme pe care le-am vazut in localul Cinematografului, m-au umplut de bucurie incomparabila cu orice as vedea la …plasma, acasa! Atmosfera de spectacol este greu de reprodus in intimitatea si izolarea fiecaruia!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.