Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14
13 ianuarie 2023

Ziua Culturii Naționale la Muzeul Gazelor Naturale – 16 Ianuarie

By 0 968 Views

Ca în fiecare an, Ziua Culturii Naționale este marcată printr-o serie de evenimente la Muzeul Gazelor Naturale.

De data aceasta, elevii clasei a-2a C, de la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu’’ din Mediaș, vor realiza un moment poetic, de la ora 11.00, evocând personalitatea și scrierile poetului Mihai Eminescu, de la nașterea căruia se împlinesc 173 de ani.

În partea a doua a zilei de 16 ianuarie, începând cu ora 16.00, prof. Nicolae Suciu își va lansa romanul ,,Festinul’’ .

Evenimentul va fi susținut de către Nicolae Băciuț-editor; Lorinczi Francisc Mihai și Răzvan Ducan-scriitori și criticul Ioan Marcoș.
Din roman va lectura prof. Gabriela Lup, iar atmosfera va fi întreținută muzical de către prof. Gabriela Pădurean.

Muzeul Gazelor Naturale are în obiectivele sale promovarea industriei gazului natural dar, și realizarea de evenimente de responsabilitate socială prin care își propune informarea și responsabilizarea comunității. Documentarea, informarea, calitatea, responsabilizarea și performanța stau la baza stragiei de performanță durabilă, având un impact pozitiv asupra comunității și a mediului în care instituția își desfășoară activitatea. În acest sens, Muzeul Gazelor Naturale realizează parteneriate cu diverse instituții de învățământ, instituții culturale, ONG-uri, asociații prin care organizează astfel de activități educative și culturale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.