Monday, May 20, 2024

5 ani de blogging pe FeriTeglas.net

By on 9 mai 2014 16 3090 Views

561389_3045730828610_1635980502_nTocmai ce mi-am platit prelungirea domeniului si hostingului pentru acest blog si am observat ca l-am inregistrat in Mai 2009.  Au trecut 5 ani de atunci, 1100 de articole, 2600 de comentarii si multe evenimente la care am participat sau care le-am promovat. Cateva ganduri:

1. Blogging-ul este un mod foarte util si placut de a te exprima, de a discuta cu oamenii si a impartasii idei.

2. Cel mai mare si important castig  din blogging sunt oamenii pe care-i cunosti si cu care interactionezi. Am cunoscut multi oameni cu adevarat speciali, am participat la multe evenimente deosebite. Se castiga si bani, se castiga si “awarness”, dar se pot atrage si antipatii. Cea mai importanta este satisfactia personala ca ai transmis ceva mai departe, te-ai exprimat, ai rabufnit sau ai laudat.

3. E important sa-ti placa sa scrii, sa ai un plan editorial, sa fi coerent si sa ai continuitate. E la fel de important sa aduci un plus de valoare in comunitatea sau in domeniul in care activezi, fie prin informatii noi si utile, fie prin evenimente.

4. “Trebuie sa cresti on-line si sa confirmi off-line”, spunea Chinezu. Participarea la campanii, la evenimente, la conferinte de presa off-line, interactiunea cu ceilalti bloggeri si cu comunitatea on-line este foarte importanta.

5. Sa ai un blog adevarat si sa iei treaba asta in serios e aproape un job part-time.

Si inchei prin a multumi tuturor celor care m-au citit, m-au sprijinit,  invitat la evenimente si campanii, mi-au dat produse sa le testez, adaugat in blogroll si asa mai departe. Se stiu ei, persoane sau companii, nu-i enumar sa nu scap pe cineva.

Next Post

Un cros al sperantei

13 mai 2014 2
16 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.