Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Un cros al sperantei

By on 13 mai 2014 2 1748 Views

crosDuminica s-a desfasurat la Medias Crosul Binder, editia 2014 (detalii si fotografii gasiti pe websiteul si pagina Facebook a asociatiei Dianthus).

Pentru mine personal si cel mai probabil si pentru ceilalti colegi ai mei de la Dianthus a fost un cros al sperantei si un motiv de bucurie. Pentru ca:

1. Cand am anuntat ca avem probleme financiare in organizare datorita unei neconcordante (rezolvate in cele din urma) cu Primaria, foarte rapid persoane fizice si organizatii din Medias si chiar din strainatate ne-au sarit in ajutor  ( cu sume intre 50 si 300 lei). A fost de-a dreptul surprinzator. (Mi-e teama sa nominalizez persoane pentru a nu uita pe cineva, sa-mi fie iertat.) Pentru asta, multumim Medias, jos palaria !

2. Ne-au fost alaturi, (as fi spus ca intotdeauna, dar omul cand il obisnuiesti cu ceva, crede ca i se cuvine- nu este cazul la noi) Contrast Publicitate, Magazinul Eco-Life ( bune produse !!), Hotel BinderBubi, magazinul Fan Sport, Crucea Rosie, Cavalerii de Medias, presa si bloggerii locali.

3. Au fost multi participanti sub 16 ani, au fost parinti cu copii in brate, au fost oameni varstnici ( 74 de ani cel mai varstnic), au fost persoane cu dizabilitati. Respect ! Au venit oameni din Sighisoara, Turda, Sibiu, Cluj ! Multumim !

4. Membrii si prietenii asociatiei s-au mobilizat exemplar, felicitari

Ma gandesc serios sa discut cu colegii sa facem un Cros si in toamna. Sau poate un concurs de orientare turistica…

 

2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.