Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

La mai multe postari pe care le-am avut de-a lungul timpului, din diverse locuri, am fost “suspectat” ca as avea contract de publicitate cu ei. Nu, nu am contract cu toate locatiile unde dau check-in sau de unde pun fotografii. De fapt colaborez cu foarte putine. E totul natural, postez unde imi place mancarea sau locatia sau oamenii, e socializare. De aceea e retea de socializare, sa pui ce-ti place si ce recomanzi, ce i-ar inspira si pe altii. Socializezi si cu oamenii si cu brandurile pentru ca in spatele brandurilor sunt tot oameni care au acum posibilitatea de a comunica. Si asta e mare lucru. Inainte de Social media era greu sa ajungi la oameni. Cu toate astea multi inteleg ca Social Media e un canal unde sa bombardezi utilizatorii cu reclama. Dar asta e alta poveste.

Revenind vroiam sa va povestesc un episod de socializare cu un brand. Vezi postarea de mai jos:

Scrie asa: “Oare e gustoasa mancarea la noi? Cine se baga weekendul asta sa ne fie “cobai”?. Si eu am zis ca ma ofer. Si in weekend am fost si am zis ca vreau ce au postat pe Facebook. Si cand a venit nota:

Oamenii au fost atenti la postare si au facut acest gest. Am apreciat asta. Am platit si mancarea si am plecat devenind un fan al locatiei. E si frumos acolo, cadrul natural e deosebit dar si pentru acest gest. Asta inseamna PR (Public Relations), asta inseamna sa fi atent la clienti…Asta e doar un exemplu…se pot face multe astfel de gesturi care sa-ti transforme clientii in fani si care sa interactioneze in permanenta cu pagina ta.

Daca nu v-ati dat seama locatia este Cherhana Denisa din Buzd iar acesta nu este un advertorial!

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.