Friday, March 24, 2023
29 iunie 2021

19 jurnalisti in proiectul ,,Energia-în spatele scenei’’

By 0 685 Views

Un proiect foarte interesant a fost implementat de către Asociația Energia Inteligentă și Muzeul Gazelor Naturale Mediaș.  Proiectul a adus în prim plan jurnaliștii implicați în sectorul energetic, în semn de apreciere pentru întreaga lor activitate.

Publicațiile care s-au alăturat acestui proiect sunt: Focus Energetic, Enerynomics, Energy-Center.ro, InvesTenergy, Radio România Actualități, Agenţia Naţională de Presă Agerpres, Energy Report, Financial Intelligence, Jurnalul Național, Adevărul, SpotMedia.ro, News.ro, NewsEnergy.ro, Televiziunea Română, Antena 3, Constributors.ro, Independent Commodity Intelligence Services, Forbes România, Romgaz.

Proiectul a debutat în luna octombrie a anului 2020, s-a dialogat cu 19 jurnaliști care lucrează în redacțiile unor publicații și posturi de televiziune prestigioase din România. Prin realizarea acestui proiect s-a demonstrat ca, în ciuda provocărilor zilnice, jurnaliștii se străduiesc să ofere informații veridice și de calitate, .

Jurnalismul lor de calitate evidențiază progresele și trage semnale de alarmă asupra problematicilor din domeniu, punând în același timp presiune pentru respectarea condițiilor de mediu și de responsabilitate socială, responsabilizând toți actorii implicați în sectorul energetic.

Proiectul a fost coordonat de către doamna Oana Langa-specialist relații publice în cadrul Muzeului Gazelor Naturale și Alec Rusanda-tehnician în cadrul Muzeului Gazelor Naturale și s-a încheiat cu o frumoasă reuniune care s-a desfășurat, la Muzeul Gazelor Naturale, în data de 24 iunie a.c., la care au participat ziariștii implicați în acest  proiect.

,,Energia-în spatele scenei’’ a reușit să aducă în atenția publicului profesioniști, oameni determinați, pasionați, interesați de documentare și informare. Jurnalismul îți poate aduce imense satisfacții atunci când îl practici cu pasiune!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.