Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Traim in vremuri in care vizibilitatea noastra este extrem de crescuta prin retelele de socializare. Avem mii de prieteni pe Facebook, sute sau mii de urmaritori pe Instagram sau o retea de mii de oameni pe Linkedin. Daca esti activ pe aceste retele, cu siguranta influentezi multa lume, esti un influencer – micro sau macro. Eu mi-am asumat chestia asta. Intrebarea este daca starnesti simpatie, inspiratie sau invidie? Invidia este un sentiment care, cu smerenie va spun, mi-e cam strain, pana acum un an nu credeam ca pot starni invidie cu o fotografie sau cu niste postari dintr-o calatorie. Fiind de-a dreptul surprins m-am documentat cu privire la sursa invidiei. Se pare ca invidia este deghizarea pe care o ia insecuritatea si stima scazuta de sine. Invidia provine dintr-un sentiment de lipsa, de neputinta. Iti doresti ceva ce crezi ca nu poti avea, vezi la celalat dar ti se pare greu/imposibil de atins. A invidia presupune a te compara. Iar noi nu suntem aici pentru a ne compara, ci pentru a crea. Vestea buna este ca Dumnezeu nu are favoriti, suntem facut din acelasi aluat. Totul e sa credem in noi si sa ne urmam visele.

Imi asum ca nu pot controla daca inspir sau doar starnesc invidie, totul tine de celalalt. Si mai cred ca se poate face si o schimbare interna de la invidie la inspiratie o data ce iti schimbi anumite perceptii despre tine si ceea ce esti capabil sa faci..

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.