Sunday, April 14, 2024

Vasile Mardare, Sorin Poclitaru si Adi Bezna va invita la un spectacol de poezie si folk

By on 19 martie 2013 2 2895 Views

Turneul national de promovare  Un disc, o carte, alt disc, altă carte ajunge la Medias.  Vasile Mardare, Sorin Poclitaru si Adi Bezna va invita la un spectacol de poezie si folk ce va avea loc in data de 27 Martie, incepand cu ora 19:00 la Joben Club & Lounge.

Cu aceasta ocazie Vasile Mardare isi lanseaza discul “Eu si prietenul meu” si va fi promovata cartea lui Sorin Poclitaru “Ghinionul de a fi norocos”. Discul conține 12 piese si a fost produs de Sorin Poclitaru cu banii strânsi din vânzarea unei alte cărti, De dragoste sută la sută la sută, apărută într-un tiraj de doar 100 de exemplare ce au fost licitate. O parte din banii obtinuti din vânzarea albumului Eu și prietenul meu vor fi folosiți mai departe pentru alte proiecte de muzică folk și poezie. Înregistrările, orchestratiile și masterizarea sunt realizate integral de Vasile Mardare, iar discul este editat de Casa de Discuri Ana Sound. [sursa info http://www.foreverfolk.com]

Pretul unui bilet la spectacol este de 20 lei, iar rezervari se fac la nr. de telefon 0744.609.975. Voi avea un concurs pe Facebook si unul pe blog prin intermediul caruia veti putea castiga cate un album si un volum de poezii. Stay tunned !

Next Post

Seminar despre limba romana la Medias

20 martie 2013 0
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.