Thursday, May 30, 2024

Suntem niste animale !

By on 22 noiembrie 2011 3 1613 Views

Azi niste unii s-au trezit sa arunce cu hartii in Parlament si sa faca crize de nervi ca se adopta legea care permite eutanasierea cainilor vagabonzi. Cata nesimtire sa arunci in niste demnitari, indiferent cat de performanti sau nu sunt ei, cu hartii mototolite, din cauza unei legi care permite uciderea unor animale? Oamenii ucid, cainii ucid, pisicile ucid pana si soarecii ucid. Omoram cu bestialitate atatea animale : vaci, porci, oi, gaini, cai, insa ne crizam doar cand e vorba de caini.

Stiu, suntem atasati de aceasta specie, insa chiar sa uitam pe ce lume traim si cine suntem ? Suntem niste animale si ucidem, asa cum si alte animale ucid din diferite motive : sa ne hranim, sa ne aparam si cateodata doar sa ne “jucam”. Asa e lumea si asa va fi indiferent de legi.

Animalele la tara sunt schingiuite in ultimul hal, am vazut cu ochii mei, sunt batjocorite si mutilate. E un adevar crud, live with it.

Catelul din imagine este viitorul paznic al cabanei Gentiana. Si mai am un boxer acasa la ai mei. Asta ca sa stiti ca imi plac cainii, inainte sa ma faceti insensibil !

PS:1. Nu vom fi da-ti afara din UE din cauza acestei legi !

2. Animalele nu au drepturi constitutionale.

3. Sterilizarea nu s-a dovedit eficienta

4. 10.000 de oameni au fost muscati si au ajuns la urgente in ultimele 9 luni pe strazile din Bucuresti

5. Nu urmeaza eutanasierea pensionarilor.

6. Wake up !!

3 Comments
 • Anamaria 13 ani ago

  In intreaga lume vie exista doar doua animale care ucid din placere: pisica (lucru dovedit stiintific) si omul (lucru stiut de toti). Oare e normal?

 • Cristinica 13 ani ago

  Feri .. Da domnule ! imi place cum gandesti ! Subscriu.

  Si eu sunt o mare iubitoare de caini, dar de caini domestici, cu stapani, sau macar cu vaccinele la zi. Asteptam aprobarea acestei legi de mult timp. In state se practica asta de zeci de ani si e ceva perfect normal.

  @Anamaria: amu’ cu pisicile ce ai ? Vrei sa-l pun pe Papi pe tine ?! 🙂 Ca deja a trecut de pragul de 10 kile, e mai mare ca un pekinez :))

 • Anamaria 13 ani ago

  Faza cu pisicile e dovedita stiintific, crezi ca stiinta are ceva cu pisicile???

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.