Monday, April 15, 2024

“Traficul nu valoreaza nimic…oamenii da !”

By on 28 noiembrie 2011 2 1422 Views

“Traficul nu valoreaza nimic…oamenii da !” citat din prezentarea lui Mihai Negrea la Medias Blog Awards 2011
Se spune ca daca zici ca nu conteaza traficul inseamna ca n-ai trafic, pe sistemul daca zici ca nu conteaza marimea inseamna ca o ai mica…

Nu sunt cu totul de acord cu Mihai, in blogging, traficul conteaza si el, dar, intr-adevar mult mai mult conteaza oamenii. Asta din toate punctele de vedere si al influentei si al beneficiilor.

Degeaba ai 400-500 de unici pe zi din care 80%  aterizati pe blog dupa research pe cuvintele cheie : sex, minore, prostituate, scandal etc. Sau alte categorii de frustrati, amatori de subiecte de scandal si stiri de senzatie mincinoase.  Poti sa ai si 3.000 de unici pe zi cu desene animate sau subiecte care n-au nici o legatura cu tine, ca brand. Nu esti un blogger mai bun daca ai  multe vizite si cand vine vorba de return, care poate sa fie o cumparatura (in sistem de afiliat), prezente la evenimente cand le promovezi  sau sustinere in ceea ce faci, ori cand ceri sprijin si acreditare observi ca toate usile ti se inchid in nas.

Mai tarziu voi reveni cu o aroganta legata de mine, ca blogger…

 

Next Post

Paradoxuri mediesene

7 decembrie 2011 25
2 Comments
  • Filu 12 ani ago

    Acuma ca să fiu subiectiv Mihai prin bogul lui (daca mai e blog)poate deveni (daca nu e deja) un ”dai taxa ca de nu zic rău de tine”, bine e doar părerea mea dar din felul in care a prezentat așa mi-a lăsat impresia. Oricum fiecare e liber să scrie ce și cum vrea dar mi se pare forțată denumirea de blogăr în cazul său. Na că sunt și rău.

  • Pancu 12 ani ago

    Daca n-ai trafic, nu contezi. 😉 Trust me.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.