Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Stransul gunoaielor e trendy !

By on 3 mai 2011 1 1261 Views

Mie-mi place foarte mult faptul ca, de cativa ani incoace, actiunile de igienizare au devenit tot mai trendy. Politicieni, companii in campanii de CSR, organizatii de tot felul aduna gunoaie de peste tot locul. Foarte frumos si bine ! Chiar daca ii banuiesc ca o fac sa fie in trend, nu de dragul mediului, este foarte bine.

Ceea ce ma dispera si ma dezgusta este atitudinea de genul : “suntem primii care ne gandim la mediu”, “pe nimeni nu intereseaza de mediu”, “vrem sa dam o lectie tuturor” … Acum vreo 6 ani o organizatie politica de minoritati zicea ca ei sunt primii care s-au gandit la o actiune de strangere de gunoaie in Medias, pe  cand asociatia Dianthus facea asta de 15 ani incoace de mai multe ori pe an.

Poate ca ar trebui sa fim mai moderati in vorbe si mai aprigi in fapte, mai modesti si mai orientati catre mediu tot timpul anului. In rest, da-i inainte cu ecologizarile ! Poate ar fi bine si cu amenzile.

Next Post

Celulita sportului

19 mai 2011 3
1 Comment
  • Anamaria 13 ani ago

    Total de acord! Inainte cu ecologizarile si cu amenzile!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.