Monday, April 15, 2024

Speaker Mastery Conference – o altfel de conferinta

By on 1 septembrie 2014 1 2019 Views

Vineri 29 August 2014 am participat la Sibiu, asa cum va anuntam aici, la conferinta Speaker Mastery Conference, organizata de Andy Szekely si echipa lui. Conferinta a fost punctul culminant al programului Speaker Mastery Bootcamp, program intensiv de public speaking, organizat de Andy Szekely – antreprenor, speaker si coach de mai bine de 20 de ani, unul dintre pionierii dezvoltarii personale din Romania.

Timp de 7 zile, 27 de antreprenori si manageri au invatat tainele vorbitului in public, ale leadership-ului si dezvoltarii personale, apoi si-au prezentat discursurile in fata noastra, a publicului. Am acordat feedback prin formulare speciale si verbal, direct, punctand calitatea informatiei primite si nivelul de emotie transmis.

speaker-conferenceA fost o altfel de conferinta pentru ca au fost tot felul de experimente, exercitii de relationare, de networking si chiar si exercitii fizice. Conferinta a debutat cu prezentarea lui Andy Szekely, apoi a urmat sesiunea de prezentari ale absolventilor Boot Camp. Am fost impartiti in 3 sali de conferinte, cate 9 prezentari, pe 3 teme: Dezvoltare Personala, dezvoltare Profesionala si Free Style (care nu apartin neaparat unei teme anume dar sunt motivationale). Eu am mers la Dezvoltare Profesionala si am avut parte de discursuri foarte interesante. De abia astept sa vad video-urile de la celelalte 2 teme. Prezentarile au fost impartite in 2 etape, intre ele Romeo Cretu a tinut o foarte interesanta prezentare despre Obiceiuri si Obiective.

Conferinta s-a incheiat cu prezentarea foarte interesanta si motivanta a lui Andy Szekely despre Dezvoltarea Personala.

Principalele 3 idei pe care le-am retinut dupa conferinta:

1. Obiectivul este rezultatul obiceiului – daca vrei sa-ti atingi obiectivele, seteaza obiceiurile care te duc la atingerea lor si ai 100% sanse sa le atingi.

2. Fa ce spui, termina ceea ce ai inceput – e important sa facem ceea ce spunem, nu doar sa spunem si mai important sa ducem lucrurile pana la capat.

3. Succesul unei afaceri depinde de motivarea echipei care o dezvolta iar motivarea echipei se face prin bonusuri, optimizare si joaca. Adica nu e de ajuns sa acorzi angajatilor bonusuri, trebuie sa le stii optimiza si trebuie sa “te joci” cu ei, sa-i provoci, sa-i stimulezi. Cristian Berbece a facut un experiment foarte interesant. La inceputul prezentarii ne-a oferit cate o bomboana. La mijlocul prezentarii ne-a mai oferit o data bomboane. Puteam alege intre Chokotoff si ciocolata cu menta. Majoritatea dintre noi n-am ales acelasi tip de ciocolata si a doua oara. La fel este si cu motivatia.

Desi trebuie sa recunosc ca am fost sceptic inaintea conferintei, acum va recomand cu caldura programele lui Andy Szekely, detalii aici. Va pot transforma. Viata si/sau Cariera.

 

Next Post

Laureatii Meceff 2014

8 septembrie 2014 0
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.