Sunday, April 14, 2024

Participa la Speaker Mastery Conference la #Sibiu

By on 25 august 2014 1 1577 Views

Vineri va avea loc la Sibiu conferinta Speaker Mastery Conference, un eveniment dedicat dezvoltarii personale, antreprenoriatului si carierei. Conferinta este punctul culminant al programului Speaker Mastery Bootcamp, program intensiv de public speaking, organizat de Andy Szekely – antreprenor, speaker si coach de mai bine de 20 de ani, unul dintre pionierii dezvoltarii personale din Romania.

evenimente-as-training4De ce sa participi la eveniment ?

– vei avea parte de 3 prezentari de cate o ora despre comunicare, succes, dezvoltare personala, antreprenoriat si cariera

– peste 20 de prezentari de 10 minute despre subiectele de interes de care am pomenit, sustinute de absolventii cursului

– vei avea posibilitatea de a da feedback prezentarilor

– vei avea posibilitatea de a invata din feedbackul dat de traineri speakeri profesionisti catre absolventii cursului

Mai multe detalii si programul complet aici.

Evenimentul va avea loc Vineri, 29 August 2014, la Hotel Ramada in Sibiu, incepand cu ora 13:00, iar costul de participare este de 440 lei.

Pentru ca sunt blogger oficial al evenimentului ofer cititorilor mei posibilitatea unui discount substantial. Daca vrei sa participi scrie-mi un e-mail la feri @ feriteglas.net sau ia legatura cu mine pe Facebook pentru a discuta detalii.

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.