Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Sondajele si realitatea

By on 18 iunie 2012 7 2041 Views

Atat la Medias, cat si in restul tarii, diferentele intre sondajele de opinie realizate inaintea alegerilor si rezultatul real sunt de pana la 60%. Asta in conditiile in care, eroarea maxima acceptata, pentru  un sondaj serios este de max +-3-4 %. S-au razgandit romanii, au mintit ?  Sau pur si simplu institutele si SRL-urile de sondaje sunt de toata jena si au livrat ce au dorit sa auda ce-i care i-au angajat, in ciuda faptului ca nu reflectau realitatea ? Adica i-au inselat si le-au adus un grav deservici ?

Inclin sa cred in varianta doi.  Rusine, Dinu Patriciu !

Next Post

25 de ani concediu pentru criminal

19 iunie 2012 11
7 Comments
 • kypey 12 ani ago

  mai bine ia-te dupa numaratoarea paralela a PDL-ului… aia au intotdeauna dreptate 🙂

 • cristi 12 ani ago

  Din păcate e posibil ca amândouă variantele să fie corecte. Exemplul clar este faptul că în campania dor-to-dor a PDL Mediaș, Teodor Neamțu avea aproximativ 55-60 % din voturi conform declaraților celor cu care am stat de vorbă DIRECT fără intermediari. Rezultatele au fost puțin diferite…
  Motive pot fi multe, mergând de la o formă sau alta de mită electorală – până la o răzgândire pur și simplă a persoanelor în cauză.
  În ceea ce privește varianta a doua rămâne la fel de plauzibilă după cum spuneai Feri….

  • Feri 12 ani ago

   Merci de comment, Cristi. Oare chiar sa se razgandeasca pentru niste mici si ceva promisiuni oamenii ?

 • cristi 12 ani ago

  Este foarte greu, dacă nu imposibil să îi determini pe români să gândească și să acționeze în perspectivă….să se gândească nu la AZI! ci la ”mâine….poimâine”.
  Din păcate asta este situația și pe mine personal mă întristează. Foarte mulți așteaptă să vi cu ceva….să primească ceva ”doar e campanie electorală” – cum spunea cineva dintre cei cu care am discutat față în față. Oamenii s-au obișnuit să întindă mâna. Sună trist dar asta e realitatea.

  Suntem tutuși mulți tineri care vedem puțin altfel lucrurile și de acest fapt se leagă și speranțele mele pentru viitor.
  Ce va urma vedem. Observăm, comentăm și de ce nu…NE IMPLICĂM pentru a duce lucrurile în direcția pe care ne-o dorim cu toții.

  • Feri 12 ani ago

   Respect pentru “NE IMPLICAM” ! Si felicitari tuturor care incearca sa faca ceva bine si pentru comunitate, indiferent de ce parte a baricadei sunt…

 • cristi 12 ani ago

  Eu încerc.
  Şi îmi doresc să văd cât mai mulţi tineri care nu se mulţumesc doar cu privitul de pe margine. Vreau o colaborare mai strânsă între noi. Toţi. Indiferent ce organizaţie, partid sau ONG reprezentăm. Nimeni nu poate reuşi singur. 22 de ani de “tranziţie” ne-au demonstrat asta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.