Thursday, May 30, 2024

25 de ani concediu pentru criminal

By on 19 iunie 2012 11 2591 Views

Un psihopat a omorat o femeie nevinovata intr-un sat din apropierea Mediasului. Conform Politiei, acesta va primi intre 15 si 25 de ani de inchisoare. Dupa care, va iesi din inchisoare si va putea omora alti oameni nevinovati. Vasile Antipa propune reintroducerea pedepsii cu moartea. Eu as zice inchisoare pe viata, insa merita cheltuiala facuta din banii nostri ai tuturor ? Multi psihopati traiesc bine mersi in inchisori, cu televizor, trei mese pe zi, in timp ce altii muncesc din greu sa le plateasca “concediul”. N-avem niste sosele de facut ? Pe viata ?!

 

Next Post

Despre iresponsabilitate

25 iunie 2012 3
11 Comments
 • Anamaria Szabo 12 ani ago

  Omul se mai si schimba, poate in inchisoare are timp sa cugete si isi the seama ce a facut si ii pare rau. Toti am facut greseli de care ne pare rau si cred k toti meritam sa ne indreptam greselile.

 • anonimus 12 ani ago

  scopul represiunii nu e izolarea definitiva din societate ci reintegrarea lor dupa savarsirea pedepsei :d desi unii merita pedeapsa cu moartea e mult prea dura si va fi folosita abuziv , se intampla de multe ori sa reactionezi la nervi, la provocari, alcool si ar fi nedreapta o astfl de pedeapsa

  • Feri 12 ani ago

   Daca omori la nervi…nu cred ca e o ok sa stai prin libertate, nici dupa ce faci 25 de ani de parnaie…

 • As construi mult mai multe see you ei nu sa stea in inchisoare degeaba see you masa asigurata pe viata, cand alti primesc o pensie de mizerie dupa 30-40ani de munca.
  Victima nu se mai intoarce printre noi.Nu cred ca societatea mai are nevoie de un asa personaj.
  Si nu cred ca va sta 25 de ani, dupa 10 ani de detentie iese pentru buna purtare si face o alta victima, sau nu se intregreaza in societate si va fi ajutat tot din contributia noastra cei care mergem la serviciu si cotizam la stat.

 • Murgeanu Stefan 12 ani ago

  o alternativa ar fi munca silnica pe viata ;).

 • Daniela Maria 12 ani ago

  Nu suntem in masura sa judecam dar acest om , e bolnav, din cate stiu si gelozia e o boala! Intar-adevar a gresit, enorm, un copil a ramas fara mama din cauza lui, traumatizat pe viata si cine stie ce ii rezerva viitorul.Pacat de aceea copiluta care e cea mai nevinovata.Si de femeia ucisa deoarece nu vroia altceva decat sa isi refaca viata, sa scape de un om alaturi de care probabil nu mai putea trai.Merita multe…criminalul….insa suferinta care a provocato nu va disparea niciodata! Cel mai bun lucru care autoritatile romane ar trebui sa il faca e sa 'desfiinteze' bunul trai din inchisori, saliile de forta si ce mai au ei acolo deoarece nu se duc acolo sa se recreeze, odihneasca! Pentru ce le trebuie TV? Un criminal are o problema psihica deci pt ce are nevoie de Tv? Le pun cumva numai desene animate celor inchisi? Sau sala de forta pt ce? Sa se antreneze mai bine? Sistemul nostru trebuie sa schimbe total acest lucru! Un om munceste toata ziua pentru o paine si a-si intretine casa, ei stau toata ziua, se antreneaza, dar primesc mancare si cazare gratis! Cand ies de acolo sunt total schimbati! Parerea mea e ca o duc mai bine in inchisoare ca in afara deoarece aici munceau pt mancare dar acolo stau si efectiv o primesc! Si nu e corect acest lucru! Trebuie lasati sa simta see you adevarat ca sunt inchisi, ca sunt pedepsiti!

 • Anamaria Szabo 12 ani ago

  Da, are dreptate Daniela Maria, si eu cred k ar trebui sa aiba conditii greu de suportat la inchisoare ca sa faca orice sa nu mai ajunga acolo si cum spune Murgeanu Stefan mi se pare ok. Astea 2 lucruri combinate trebuie facute, parerea mea.

 • Mihai Levente 12 ani ago

  conditii greu de suport la talibani undeva sau prin papua noua guinee , sunt oameni , e plin netu de campanii pentru caini si voi vreti ca oamenii sa aiba conditii mizere , nu`i prea corect

 • Anamaria Szabo 12 ani ago

  Doar oamenii care merita sa aiba astfel de conditii. Numai asa ii poti face sa nu isi doreasca sa ajunga acolo, din pacate.

 • Mihai Levente 12 ani ago

  e acelasi regim pentru toata lumea si pentru mine daca imi sare un copil retard in fata masinii si il calc si pentru ala ce isi mutileaza nevasta , deci asta cu lasatu in conditii mizere nu prea merge. si nu se poate vorbii de concediu ca nu esti la mare sau la munte, esti inchis esti batut esti umilit, esti rupt de societate, asta e adevarata pedeapsa nu sa ii lasi cu sobolaniii 🙂

 • […] pentru campania electorala ? Cum functioneaza camata electorala si cati ar trebui sa-si faca un concediu la puscarie ? Sunt doar cateva intrebari la care ar trebui sa raspunda procuratura si sa nu arunce cu acest nisip […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.