Saturday, June 15, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

#Sibiu Blog Meet cu Ambasadorul Marii Britanii

By on 14 februarie 2013 3 1813 Views

Ieri am participat la #Sibiu Blog Meet, ocazie cu care, stimabilii Chinezu si Vlad Dulea au lansat Campionatul local al bloggerilor pe judetul Sibiu. Mi se pare o oportunitate foarte buna pentru bloggeri locali de a castiga premii importante. Deja exista o campanie cu un premiu in valoare de 1400 lei.

Unul din cele mai importante momente ale intalniri a fost dialogul cu excelenta sa, ambasadorul Regatului Unit in Romania, domnul Martin Harris. Daca, de pe surse, stiam cine este invitatul special si nu intelegeam exact care este rolul lui in economia evenimentului, am avut placerea sa descopar ca este blogger si mai nou, utilizator al platformei de microblogging Twitter si vroia sa afle mai multe despre blogosfera sibiana.

Cred ca prezenta domnului Martin Harris a dat o nota colosala de seriozitate si importanta blogosferei. Cei care aveau impresia ca BlogMeet inseamna ca se intalnesc niste unii la o bere si se hlizesc, sau ca blogareala e asa un fel de hobby de introvertiti care n-au reusit in alte domenii, si-au luat o palma serioasa.

Lista cu bloggerii prezenti si mai multe fotografii la Tudor pe blog.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.