Thursday, May 30, 2024

Cursuri de prim-ajutor la Crucea Rosie Medias

By on 27 februarie 2013 1 2306 Views

Va informez cu drag de un curs de prim ajutor, foarte interesant si util, organizat de Crucea Rosie la Medias.

Crucea Roşie Română-Filiala Sibiu-organizează la Subfiliala Mediaş, curs de prim ajutor premedical. Cursul se va desfăşura în ziua de 5 martie 2013 la sediul Crucii Roşii Mediaş. Durata cursului este de 12 ore (sesiunile au caracter preponderent practic), iar preţul este de 150 de lei/persoană (instruire, materiale, taxă examinare si certificat de prim ajutor).

Cursul de prim ajutor se desfăşoară în conformitate cu legea 319/2006 privind securitatea şi sănătatea în muncă şi Legea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie nr. 139/1995, cap. I, art. 11, completată prin legea 524/2004, art. 4.
Acest curs oferă posibilitatea de a învăţa tehnici cheie de salvare a vieţii până la sosirea ajutoarelor calificate (Ambulanţa). După absolvirea cursurilor de bază de prim ajutor, veţi şti să acordaţi prim ajutor în caz de pierdere a cunoştinţei; stop cardio-respirator; hemoragii; luxaţii, entorse, fracturi; arsuri (în caz de electrocutare sau insolaţie); înec sau sufocare cu un corp străin.
Cursul propriu-zis se poate derula pe parcusul aceleiaşi zile, urmând ca a doua zi, cursanţii să suţină examenul final şi să primească certificatul pentru atestarea cunoştintelor de prim ajutor, certificat recunoscut atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional.
Pentru inscrieri -telefon 0741.081.110 – Zgăbei Luminiţa-Manuela, Director Crucea Roşie Română, Filiala Sibiu-Subfiliala Mediaş.

1 Comment
  • strimbu liliana 11 ani ago

    Buna ziua.Ma numesc Strimbu Liliana ,sunt din Copsa Mica ,str. Laborator bloc 26 apt 6 Jud Sibiu .Sunt o mama pensionata pe caz de boala [Hernie disc operata ,Hipertensiune arterial ,osteoporoxa ,cardiopatie ischemica etc].Am in plas familial 4 copii ,cu varste cuprinse intre 13,15 18 si 21 ani.Toti sunt frati .Ii cresc din 2001 .Cei mici sunt bolnavi cu Hipotrofie ponderala ,Anemie carentiala ,Hipoconadism .Ei fac un trat cu Omnitrope un trat foarte scump ,daca ar fi sa-l platesc[5000lei].Trat este gratuit,dar ei au nevoe de alimentatie foarte buna si de un regim de viata special.Acesti copii sunt bolnavi din cauza mizeriei in care au trait pana I-am luat in plasament.Au facut trat ptr tbc 2 ani de zile.,pana in 2003 .De atunci am probleme de sanatate cu ei.Acesti copii ,nu cresc ,nu se dezvolta sunt slabi..Datorita starii lor de sanatate si neajunsurilor am rams in urma cu ratele la frigider,aragaz mobila ,casa.Nu mai stiu incotro sa mai merg .Nu am gaz ,este oprit ,din cauza neplatii.Copiii au nevoe de alimente ,imbracaminte,incaltaminte.Din acest motiv am indraznit sa apelez la buna vointa dvoastra.Va rog daca puteti sa ne ajutati ,cu cat se poate ptr a depasi cat de cat greutatile cu care ne confruntam in acest moment Vin sarbatorile se Paste si nu avem nimic..Va las un nr de cont.RO82CECEC001946250353311 si un nr de tel.0746494199 Va multumesc Va dorim multa sanatate ,fericire si Paste fericit! .Cu stima Strimbu Liliana si copiii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.