Tuesday, September 26, 2023

Sa invatam de la primavara

By on 23 februarie 2012 5 1869 Views

Sa invatam de la primavara ca viata inseamna frumusete si tinerete, indiferent de varsta, ca putem si trebuie sa ne lasam purtati in acorduri de pian si in miresme de flori, contempland la poezie. Sa invatam sa pretuim momentul si sa fim prezenti, sa ne lasam sufletele inundate de culoare, muzica si sa ne regasim in momentul acesta si nu sa ne pierdem esenta in viitor sau chiar in trecut.

Asta am trait, simtit si invatat in cele 90 de minute petrecute la  evenimentul Martisoare de Primavara, in acorduri de pian, organizat de Asociaţia ’’Mediaşul pentru Cultură’’ în parteneriat cu S.C. Brodante S.R.L., Tekka Bijoux, Salonul Tollas şi S.C.Contrast Publicitate S.R.L.

Restaurantul Traube s-a dovedit neincapator pentru cei care au dorit sa salute primavara, sa admire costumele populare si mondene, sa admire bijuterii de la Bijoux si sa asculte unduirile pianului.  Felicitari organizatorilor si multumiri coordonatoarei acestui eveniment Antonela Barbu !

 

 

Next Post

Carnavalul Lolelor la Medias

24 februarie 2012 1
5 Comments
  • Multumesc mult Feri, pentru ca ai participat, pentru ca ai promovat si sper sa vedem fotografii cu primavara…

  • Multumirile se vor indrepta si spre Dana Baba – de la SC Brodante SRL, nascuta in aceeasi zi si in aceeasi luna cu mine! Cand doua Fecioare de august “isi pun sufletul pe tava in acorduri de pian“ a iesit ce ai vazut ! Vinovate de eveniment sunt Dana, Anca si Antonela !

  • […] Primavara, bine ai venit, te intampin din mers…pe jos. Share this:EmailCommentsPowered by Facebook Comments Posted in Fără categorie « Sa invatam de la primavara You can leave a response, or trackback from your own site. […]

  • Anamaria 12 ani ago

    Imi pare rau ca nu am ajuns si eu 🙁

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.