Thursday, May 30, 2024

Martisoare de Primavara

By on 20 februarie 2012 3 2084 Views

Timpul trece nebun si uite ca suntem in prag de primavara.  Va invit la un eveniment inedit organizat de Asociaţia ’’Mediaşul pentru Cultură’’ în parteneriat cu S.C. Brodante S.R.L., Tekka Bijoux, Salonul Tollas şi S.C. Contrast Publicitate S.R.L. : Martisoare de Primavara, in acorduri de pian

Evenimentul va avea loc la Restaurant Traube, joi, 23 februarie, de la orele 18.00 si va cuprinde expozitie cu articolele de broderie, în special cele cu motive tradiţionale româneşti, bijuteriile cu pietre semipreţioase care îţi vor atrage privirile şi noile tendinţe în coafură.

Evenimentul va debuta cu o lansare a costumelor noastre tradiţionale, urmată de cele mai noi modele din colecţia de rochii brodate cu aplicaţii şi se va încheia cu prezentarea iilor stilizate, purtate de cele cincisprezece adolescente – model.

“Adolescentele vor prezenta colecţia de bijuterii a magazinului Tekka şi noile tendinţe în coafură, aranjate fiind de Levi Tollas, reprezentantul Salonului cu acelaşi nume.” spun organizatorii acestui eveniment.

Accesul se face pe baza de invitatie, iar informatii suplimentare se pot obtine la : 0269-831-565.

Next Post

Marius Batu, maine in Imperium Pub

20 februarie 2012 0
3 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.