Friday, April 19, 2024
  • In weekend am fost in Coltesti – Coltii Trascaului cu cortul. Dimineata sa mergem la cafea, am luat bicicletele si de la locul de cort mai aveam  1 km pana in sat. Aveam de ales intre birtul satului si Conacul Secuiesc (o pensiune  si o locatie frumoasa, de altfel). Am zis sa mergem la Conac ca e frumos. Ajungem pe terasa intrebam daca putem bea o cafea (era 8:30 aprox), raspuns “Nu cred, ca e rezervat pentru nunta”, uimit intreb “Bine, dar asa de dimineata, chiar nu putem bea cate-o cafea?!” – “Ma duc sa intreb!”. Se intoarce – “Nu, nu puteti bea cafea, e rezervat pentru nunta” – cum sa nu iubesti ospitalitatea romaneasco-ungureasca.
  • La muzeul Etnografic din Rimetea toate materialele informative, inclusiv harta cu zona erau in maghiara. Si atat. Nu romana, nu engleza…
  • Traseul Rimetea – Coltii Trascaului – Coltesti pe banda albastra nu este ciclabil. Am carat 3 ore bicicleta in spate. Asta inseamna o aroganta. Si o prostie in acelasi timp.
  • Luni a fost rupere de nori la Medias – au sarit oamenii pe internet – oras de ca*at, primaria vietii, injuraturi alea alea. Imi aduc aminte de fotografii similare din Cluj si alte orase. Cam nasol dar canalizarile nu sunt proiectate pentru astfel de volume, imi pare rau pentru oamenii afectati.
  • Cat de marlan poti fi sa te iei public (cu aroganta) de unii care au organizat un concurs, ca de ce au lasat marcajele (la cererea alergatorilor) inca o vreme, stiind ca inainte de concurs au adunat tone de deseuri din traseul respectiv?
Next Post

Hello world!

7 decembrie 2017 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.