Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Iata ca tot mai multe orase din tara noastra devin tot mai prietenoase cu mersul pe bicicleta. Ca e sanatos, accesibil, rapid si util nu mai are rost sa va spun. Va spun ca Asociatia Green Revolution prin proiectul I’Velo a echipat orasele Alba Iulia, Brasov, Constanta, Oradea si Sibiu cu biciclete de inchiriat iar in perioada 1-30 Iunie organizeaza un concurs.

“In perioada 1 – 30 iunie, vino într-unul dintre centrele I’Velo Relax din Alba Iulia, Brașov, Constanța, Oradea sau Sibiu, închiriază o bicicletă pentru minimum 2 ore și intri automat în concurs. Vrei să fii câștigător? Pedalează cât mai mult! Orele pe care tu le pedalezi sunt cumulate într-un clasament, iar la sfârșit cel care a mers cu bicicleta cel mai mult va fi marele câștigător. Și da, poți să fii chiar tu.

Pentru fiecare oraș va fi desemnat câte un câștigător prin tragere la sorți ce va fi ales prin intermediul random.org în data de 3.07.2017.

Probabil te întrebi ce câștigi, nu-i așa? Pentru că vara a venit și pentru că știm cât de important e să pedalezi atunci când vrei tu, marele premiu constă într-o bicicletă Sprint GTS 27.5 oferită de prietenii de la Sprint Bike. Și, pentru că ne place să vedem cât mai mulți oameni relaxați, am pregătit câte-un hamac pentru fiecare oraș în parte.” scriu organizatorii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.