Sunday, April 14, 2024

Renuntarea la dialogul anonim

By on 25 ianuarie 2012 4 1461 Views

Zilele trecute, in urma unui articol aparut pe un site de stiri local, mi s-au adus injurii si s-a folosit un limbaj de mahala la adresa mea fiindca am facut niste clarificari cu privire la un reportaj al TVR1 despre Medias.  Este prima data cand se folosesc injurii desi am mai fost apostrofat de acei hateri de care va vorbeam in articolele trecute.

Am crezut intr-un dialog deschis, amabil si riguros, insa sub umbrela anonimatului se arunca injurii sub orice nivel al bunului simt. Cred in importanta exprimarii anonime, despre care am scris aici, insa cand o folosim pentru a adresa injurii, catalogari, intr-un limbaj obscen de mahala, aleg sa nu mai comunic, pentru ca nu are rost. Pentru ca nu am cu cine, e ca si cum as vorbi cu o foaie mototolita de hartie, atat la nivel de intelect, cat si de curaj si coerenta.

Asa ca puteti scrie orice despre mine si organizatiile pe care le reprezint la un moment dat, mai mult sau mai putin oficial, dar tineti minte ca raspundeti in fata legii pentru declaratii si injurii.  Nu ma deranjeaza ca scrieti, atata timp cat nu va deranjeaza ca nu va bag in seama.

Next Post

ACTA, SOPA si PIPA sunt niste mizerii

31 ianuarie 2012 0
4 Comments
 • Tibi R. 12 ani ago

  In spatele anonimat-ului sunt “curajosi si tari” in real sunt oameni ce nu au scris o pagina din propriul intelect, au trecut prin viata precum apa prin vad, fara a lasa o urma a trecerii lor anonime.

 • Adrian Puiulet 12 ani ago

  Nu exista dialog anonim. Decizia ta e corecta.

 • Anamaria Szabo 12 ani ago

  Total de acord cu tine

 • Malutan Gabi 12 ani ago

  Eu as adauga ca nu e corecta pozitia anonimatului, indiferent ce ai spune, de bine sau de rau, trebuie sa ai curajul sa iti asumi o pozitie sau…sa taci si sa ramai cat vrei asa tacut in anonimat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.