Wednesday, May 22, 2024

Parca erati suporteri

By on 27 septembrie 2012 3 1477 Views

Ma intriga foarte mult atitudinea unor “suporteri” ai echipei Gaz Metan Medias. In ghilimele suporteri, pentru ca suporteri inseamna sa fi cu echipa la care tii si la bine si la greu, si in divizia A si in divizia dublu v. Inseamna sa intelegi ca toate echipele si sporturile au suisuri si coborasuri in performanta. Mi-e scarba cand la victorie se strica “ai nostri, echipa noastra de suflet” iar cand echipa este intr-o perioada grea ceri demisia antrenorului.

Mi se pare gretos si total lipsit de respect sa promovezi zvonuri de demitere si demisie a unui antrenor care a facut istorie la Gaz Metan Medias. Cel mai mult mi-as fi dorit sa pot sa vociferez si eu niste zvonuri de genul  “X a fost demis de la ziarul Y”, se zvoneste ca “X va fi dat afara daca mai scrie articole de porc”, sa intalnesc oameni pe strada si sa le zic “am auzit ca te dau astia afara pentru ca…”

Dezolant…

 

Next Post

Cum sa-ti pierzi clientii ca Service Auto

26 octombrie 2012 10
3 Comments
  • eu as the intai afara cativa jucatori mai neseriosi si abia apoi as vorbi de demisia antrenorului. cand jucatorii lesina pe teren sau joaca de parca n-au picture de creier in cap, nu te poti lua de antrenor. are si antrenorul scaparile lui, dar ar fi muuuult mai putin vizibile daca jucatorii si-ar the viata pe teren.

  • Alin 12 ani ago

    eu unul cred ca echipa si clubul asta au nevoie de antrenor in mai mare masura decat ar avea antrenorul nevoie de acest club si de aceasta echipa.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.