Thursday, May 30, 2024

Noul presedinte FRF imi da sperante pentru Romania

By on 17 martie 2014 0 2295 Views

razvan-burleanu-FRFRazvan Burleanu la doar 29 de ani, presedintele al Federatiei Europene de MiniFotbal, a castigat alegerile pentru presedintia FRF. Iar acest lucru imi da sperante. Omul are viziune, vine cu un plan bine gandit, a stiut sa-si atraga cluburile alaturi, face parte din noua generatie, cu noua gandire, din noul management. Ascultati-l si cititi-l.

Nu cred ca un extraordinar fotbalist, este neaparat un extraordinar antrenor sau cu atat mai putin un extraordinar manager. Nu cred ca un tamplar foarte bun poate fi un manager de tamplarie foarte bun. Asa ca, pentru mine, faptul ca nu este un nume mare al fotbalului n-are nicio importanta.

Un pasaj din ultimul articol de pe blogul personal :

“[…] Persistă și va mai persista senzatia de ruptura temporala in Casa Fotbalului. Că procedurile electronice iau locul caietului de 100 de file. Că agenda electronică înlocuiește lipsa de agendă. Că oameni care lucrează sintetic și eficient îngroapă lălăiala și aflarea în treabă.

„Vai, suntem la etajul doi?” se miră o doamnă, ușor emoționată, care se ocupă de fotbalul școlar. „Păi unde ar fi trebuit să ne vedem, pe hol?”, întreb nedumerit. „Nu, dar este o noutate să ne primească președintele și să fim invitați la dumneavoastră în birou”.

Câțiva reporteri sunt nedumeriți că li se permite să filmeze neîngrădiți o scurtă conferință de presă în Casa Fotbalului după o întâlnire cu suporterii. Nu mă pot stăpâni să mă gândesc: ce ironie, un sediu din sticlă care a fost mai opac decât betonul…”

Succes Razvan Burleanu !

 

Next Post

Impresii din Arena Leilor

12 aprilie 2014 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.