Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Mi-a placut Cosmote, dar mi-a trecut !

By on 10 noiembrie 2011 4 1570 Views

Vreau sa-mi restructurez abonamentele, sa raman doar pe o retea. Si nu mai stiu cand am incheiat abonamentele si ca sa aflu dau telefoane la serviciul Clienti.

La Cosmote,  mi se pare imposibil sa intri in legatura cu un operator. Stai, asculti, apesi taste, revii in meniu, reasculti, schimbi meniul, dai telefon pe fix, pe mobil…cum naiba ajung la operatorul ala ?? Pentru ca dealerii lor din magazine mi-au dat deja 3 variante pentru data de incetare a abonamentului. Perfect ! Si atunci le trimit e-mail. Si ce imi raspund ?

“Va precizam ca pentru verificari referitoare la informatiile solicitate in vederea furnizarii unui raspuns complet este necesar sa luati legatura cu un operator al Serviciului de Relatii cu Clientii prin una din urmatoarele variante: http://cosmoteromania.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/124.”

Perfect ! Bravo, Cosmote ! Ma simt ca si cum “Lumea voastra sunt eu” 🙂

Next Post

Ecologisti, dar pana unde ?

21 noiembrie 2011 14
4 Comments
 • Anamaria 13 ani ago

  😀

 • CONSTANTIN 13 ani ago

  Eu am reziliat contractul cu ei prin portare la VODAFONE si s-a realizat portarea desi au facturat inca o luna intreaga pt 1 zi intrata in noua luna am sunat o ACRITURA de la ei si mi-a zis ca va fi si o factura finala cu minus ce o va anula pe cea emisa acum. Partea interesanta ca la activarea abonamentelor am platit suma de 104 lei actuali bani care bineinteles s-au risipit pe apa sambetei (mi s-a spus de catre ACRITURA ca mi-a scazut din primele facturi ) lucru neadevarat deorece acei bani erau cu titlu de garantie nicidecum pt altceva. Aveti grija cu cosmoteul cand va abonati dar mai ales cand vreti sa scapati de ei….. Mare grija, va sfatuiesc daca vreti sa scapati de ei si vreti sa intrati in alta retea , PORTATIVA numerele ca asa nu au ce sa va faca. Revin cu un comentariu dupa ce va aparea si facutra pe minus ,asta daca va aparea…..

  • Feri 13 ani ago

   Sa speram ca va aparea, merci de comment ! 😉

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.