Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Lansare istorica maine la Sala Traube

By on 26 februarie 2016 0 1816 Views

Este un moment deosebit de important in viata orasului Medias. Mircea Hodarnau lanseaza maine, 27 Februarie 2016, ora 19:00 la Sala Traube cartea „Mediesenii Rock and Roll”. Cele doua volume care se vor lansa contin informatii deosebit de interesante despre activitatea culturala medieseana din perioada anilor 1950-2015.

Foarte multe lucruri frumoase si importante se pierd in negura timpului. Cine din generatiile viitoare ar mai fi stiut de efervescenta muzicala a anilor 1950-1990 la Medias. Atatea formatii, atatea concerte, atatia artisti ?! Cartile lui Mircea Hodarnau sunt ca o ofranda adusa artistilor si industriei muzicale locale din toti acesti ani. La fel cum este si cartea Mediasul Radiofonic. Sunt aspecte istorice pe care nimeni nu le-a abordat, unice. Nu sunt doar niste rescrieri, reabordari ale unor evenimente istorice.

Mi-ar fi placut ca cineva sa scrie si de istoria cluburilor de munte din Medias. Au fost foarte multe asemenea cluburi, foarte multe actiuni, Mediasul era cunoscut la toate cabanele ca fiind orasul cu multi iubitori de munte si cu sportivi foarte buni in domeniul asta. Credeti ca dupa generatia noastra v-a mai stii cineva?

Nu ratati lansarea de maine!

afis lansare cvcarte rock and roll 2

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.