Saturday, February 4, 2023

Bikini Race a incheiat sezonul de schi la Arena Platos

By on 7 martie 2016 0 1864 Views

Duminică a avut loc la Arena Platoș din Păltiniș, prima ediție a concursului Bikini Race. Evenimentul urmează concursului Miss Bikini Arena Platoș, concurs reinventat cu probe mai degrabă sportive decât de etalare a frumuseții. 8 concurente au luat startul în această ediție, una mai curajoasă decât cealaltă. În ciuda faptului că a fost soare, frigul a mușcat prin costumele de baie, mai ales că cele 8 concurente n-au prea avut cum să evite contactul cu zăpada.

Concursul a fost structurat pe trei probe. Prima dintre ele a fost proba de slalom individual, în care fiecare concurentă a avut de trecut prin patru porți de competiție, timpul înregistrat fiind contabilizat de juriu. Cea mai rapidă concurentă la proba de slalom a fost Kristina Elekes, care a trecut prin cele patru porți în mai puțin de 10 secunde.

Pentru cea de-a doua probă, concurentele au urcat pe banda mobilă a școlii de ski a complexului și s-au apucat de … baschet. Trei mingi și trei coșuri, probă nu foarte ușoară având în vedere că se arunca din mișcare. Iar de încheiere, cele 8 concurente au trecut printr-un traseu aplicativ care a inclus o coborâre cu zipfelbobul și mai multe urcări și coborâri peste kickerele amenajate pe traseu, incluzând o trecere printr-un tunel.

Cea mai tânără concurentă la Bikini Race este Emily Tuinstra, are doar 6 ani și participă pentru a treia oară la concursul de la Arena Platoș Păltiniș. Alături de frumoasele sibience, la ediția din acest an au participat concurente și din Cluj Napoca, Gheorghieni și Mediaș.

 

Sezonul de ski și snowboard la Arena Platoș Păltiniș se încheie cu Bikini Race. Ultimul eveniment al sezonului, Slide and Freeze, a fost anulat din cauza stratului extrem de subțire de zăpadă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.