Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Idila dintre mine si revista Biz

By on 19 septembrie 2011 4 2010 Views

Ne-am cunoscut la Social Media Summit Sibiu, ea o revista de cea mai buna calitate, atat din punct de vedere al continutului, cat si al printului. Si aspectul conteaza ! Intotdeauna, mai ales in o astfel de relatie !

Mi s-a parut a fi exact pe gustul meu : creativa, tanara, vesela, foarte interesanta si foarte dorita.  De ce zic dorita ? Pentru ca se situeaza, la capitolul vanzari, inaintea Business Magazin, Forbes si Money Express, conform BRAT.

Pe parcursul idilei am aflat ca ea este mai mult decat credeam.  Inseamna evenimente (ZileleBiz, cel mai mare eveniment de afaceri din romania, Management360, Greenbiz Forum, Brand.ro ), campanii creative ( Biz Amsterdam , Biz Augmented Reality), social Media.

Am ajuns la punctul in care revista Biz  invita oamenii din on-line sa le dea idei cat mai creative pentru promovare. La atatea lucruri creative pe care le implementeaza ti-e si greu sa le raspunzi. As recomanda mai multa implicare in evenimente locale din sectorul business, alegerea unor bloggeri din tara ca reprezentanti ai revistei, care se participe la diverse evenimente si cat mai multe interviuri.

Managerii de toate varstele, dar si bloggerii si toate persoanele interesate de marketing, management, PR si Social Media, ar trebui sa citeasca revista Biz, obligatoriu.

4 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.