Monday, May 20, 2024

Festivalul Medias-Cetate Seculara Editia a-XXVII-a Redivivus part 2.

By on 16 decembrie 2010 1 1114 Views

Revin cu partea a doua a articolului.

In spatele organizarii festivalului a stat o munca sustinuta a membrilor AMCS, si in special a Adelei Deac, directorul festivalului. Eu am asigurat partea de vizual ( afis, flyere, invitatii, spot video) cu tot ce inseamna schimbari de sponsori, programari, invitatii si asa mai departe si promovare media. Domnii Daniel Cristea, Ioan Ivan, remarcabilului Cornel Fugaciu, dna Lea Muszka, Bogdan Suciu … toti ne-am mobilizat pentru acest festival, special pentru Medias.

Din pacate prezenta in sala de spectacole a fost mult sub asteptarile mele. Ca norocul ca Sambata seara la Motto si Emeric Imre, sala s-a umplut ! Am vazut cum grupul mediesean si Emeric Imre pot umple sala de spectacole.

Cred ca toti membrii AMCS au fost invitatii in diverse emisiuni radio/tv si au promovat evenimentul.

Au fost alaturi de noi Anamaria, Diana, Mihai si Bisu pe parcursul derularii evenimentelor si le multumesc.

O seara cu adevarat deosebita a fost after-party-ul  din Crama Traube. Din pacate majoritatea concurentilor, cu exceptia notabila a Cristinei Baca si a dnului Vasile Bancea , nu au ramas, obositi fiind din cauza drumului si a emotiilor din timpul spectacolului.

Seara a fost excelenta cu muzica folk ( Kiki, Yoyo, am cantat si eu vreo 2-3 melodii) si poezii ( recitate excelent de dnul Nicu Popa si dnul Cristian Pustai) si s-a intins pana in orele diminetii.

Ziua de sambata a fost excelenta, gala laureatilor, cu un sunet excelent, cu niste melodii deosebite, incununate de recitalul grupului Motto si al lui Emeric Imre.  Am fost apoi la o pizzerie si am mancat tortul primit de Kiki ca premiu de popularitate din partea Ancai si la un after party al organizatorilor la “Busuioc”. Si am incheiat ziua la barul rockerilor “Six Feet Under” urandu-i la Zsolt “La Multi Ani”. Un weekend plin de prieteni, emotii, muzica si poezie. Va multumesc tuturor.

1 Comment
  • Adela Deac 13 ani ago

    Merci tare mult Feri pentru tot! Ceea ce noi doi, ca si restul colegilor din AMCS stim, este cat de consistenta a fost munca depusa pentru partea de vizual (website, afis, flyere, invitatii, spot video, colante pentru cadourile personalizate ale invitatilor, modelul diplomelor si al plachetelor pentru premiere, ecusoane personalizate) si promovare media (parteneriate media, articole de promovare, etc|), care a inceput cu 2 luni inainte de Festival si inca nu s-a incheiat practic in acest moment (tocmai am selectat sa-ti trimit poze pentru a le incarca pe site, asa din nou iti dau de lucru …).De multe ori credeam ca iti pun efectiv nervii la incercare “Feri fa asa, Feri schimba acolo asa si asa, asta cu aialata, Feri ai facut cutare?, etc, etc” ce sa mai vorbim? Ma bucur ca am reusit sa realizam tot ceeea ce ne-am propus si Festivalul acesta a renascut intr-adevar! Deja asteptam editia urmatoare, am capatat experienta necesara, nu-i asa Feri? Eu una tin sa-ti multumesc tie in mod special pentru tot efortul depus in ultimele 2 luni, la fe, doresc sa le multumesc tuturor colegilor din AMCS si Dianthus, WE ARE THE BEST! Totul din dragoste de folk! Va pup pe toti, Adela Deac.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.