Sunday, January 29, 2023

Am fost la Statia de sortare si transfer !

By on 10 iunie 2011 1 1261 Views

Ma gandeam sa scriu un articol despre asta, ca sa va ajut sa o gasiti…ca nu a fost asa simplu. M-am trezit si eu seara pe la 19 ca nu stiu unde este, si pe fix nu raspundea nimeni pe telefon, am intrebat incolo si incoace si n-am dat de nimeni care sa stie.

In fine, deci am avut niste calculatoare, imprimante, televizioare mai vechi si stricate, niste cauciucuri si niste saci cu hartie in pivnita. Si, evident, am vrut sa scap de ele. Am vorbit cu Bisu, le-am incarcat in dubita lui si am plecat spre statie. Statia de sortare si transfer este pe str. Garii. Daca veniti dinspre Gura Campului pe soseaua de centura, inainte de a trece calea ferata CFR, faceti dreapta si mergeti mult inainte. Treceti de locul unde se lucreaza la statia de epurare, mai mergeti putin si apoi se vede pe dreapta statia. Am descarcat foarte rapid deseurile, fiecare la locul lor si am plecat. Atentie : daca duceti cauciucuri mai multe va trebui sa platiti ca le duceti, in rest e gratis !

Mi-a placut f. mult ca avem un loc unde sa scapam de deseurile periculoase, plastice si hartie ! Felicitari Eco-Sal !

Va rog sa dati mai departe articolul astfel incat sa nu mai arunce lumea toate deseurile cine stie pe unde, prin paduri, vai si gropi de gunoi neautorizate is neamenajate.

Next Post

De ce vreau Vitara ? [video]

15 iunie 2011 4
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.