Saturday, June 15, 2024

Eu, soferul

By on 12 august 2014 1 1092 Views

imagesAm permis de conducere de 11 ani, respect toate regulile de circulatie. Sunt chiar enervant pentru cei care sunt in masina si sunt obisnuiti cu un altfel de stil de condus. Foarte rar mai incalc cate un marcaj sau nu respect un indicator. De obicei neintentionat. Asa s-a intamplat si acum 2-3 luni cand nu am vazut un pieton care vroia sa treaca strada. Totul s-a petrecut foarte natural, eu am trecut, el a asteptat o secunda si a trecut. Dar Politia era la datorie si mi-a suspendat permisul, pentru 30 de zile, am fost filmat cu camera. Buuun, am asteptat o luna, l-am recuperat. Evident, din Sibiu, trebuie sa mergi dupa el. M-am simtit ca atunci cand ajuns la urgente cu piciorul rupt si am fost trimis dupa gips si fase.

Am o masina cu motor mic, 1,1 cmc, nu intru in depasiri aiurea, daca n-am vizibilitate mare, rar depasesc 100 km. Mergeam la un concurs montan si pe o panta cu vizibilitate de cel putin 500 metri un camion aproape ca statea pe loc, ba mai mult, aveam impresia ca vine pe noi, cu spatele. Linie dubla continua, intru in depasire. Sus, Politia, facea filmari. Tragem pe dreapta, permis suspendat, 180 lei amenda. Perfect.

Mai trece o luna cu greu si imi fac planul sa merg dupa permis. Aflu ca se da “bonus” la 2 suspendari in termen de 6 luni. Credeam ca e un banc …dar e adevarat. Ti se prelungeste automat cu 30 de zile daca ti s-a suspendat permisul de doua ori in 6 luni. Deci, pana in 12 Septembrie, pieton, biciclist, utilizator de taxi si la mana prietenei/prietenilor pentru transport. Nu ca mi-ar fi greu, dar timpul asta…cel mai de pret

E ghinion ? Sau asa trebuia sa fie…s-au intamplat niste lucruri care nu s-ar fi intamplat altfel…e de gandit 🙂

  Opinii
Next Post

Tu in care Medias traiesti ?

17 august 2014 13
1 Comment
  • Mihai Hudea 10 ani ago

    la cate drumuri faci tu prin judetul Sibiu, nu ai bifat toate zonele in care ei stau la panda? Nu stau nici ei la orice trecere, sau dupa orice curba, au si ei zonele lor preferate in care multi o musca.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.