Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

DogFest, eveniment organizat de Royal Canin în parteneriat cu Hornbach, revine și în toamna aceasta cu o nouă ediție plină de activități și multe provocări distractive pentru iubitorii de animale de toate vârstele. De 3 ani evenimentul încurajează adopția unui câine și este locul ideal pentru iubitorii de animale care își doresc să își găsească și să ducă acasă un prieten loial și curajos care să-i îmbogățească sufletește.

Evenimentul va cuprinde prezentări de rase, traseu de obstacole și demonstrații spectaculoase de dresaj, iar cei înscriși în competiție vor avea parte de multe surprize și premii. Datorită succesului și popularității evenimentului care crește de la an la an, ediția din 2017 este pregătită să primească mulți participanți entuziaști însoțiți de prietenii lor patrupezi unici și speciali.

Și la această ediție proprietarii de câini vor putea participa la concursurile de cunoaștere a raselor, dar și la o tombolă cu premii. Vor fi organizate, de asemenea, prezentări de rase și un traseu cu obstacole pentru cei mai agili câini. Programa evenimentului include și demonstrații impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialiști în domeniu.

Urmatoarele evenimente DogFest se vor desfăşura începând cu ora 11.00 în următoarele locații:

  • 30 septembrie – Hornbach Brașov
  • 1 octombrie – Hornbach Sibiu
  • 7 octombrie – Hornbach Timișoara

Înscrierile se fac în ziua evenimentului pentru fiecare locație, iar cei care vor să fie la curent cu informații utile, pot să afle mai multe de pe pagina dedicată: www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.