Wednesday, May 22, 2024
6 octombrie 2017

Maraton de Sanatate Secom – 14 Octombrie la Sibiu

By 0 1471 Views

Cred ca generatiile care urmeaza vor fi foarte diferite de noi. Parintii de azi beneficiaza azi de resurse si informatii (conferinte, carti, cursuri, tehnici) de parenting incredibile. Vad in jurul meu multe evenimente si cursuri pentru super parinti. Pe langa know-how sunt si produse care apar si care sunt mai adaptate organismelor celor mici.

Revenind la evenimente de parenting, va invit sa luati parte la Maratonul de Sanatate Secom®, eveniment ce va avea loc la Sibiu – hotel Continental Forum, in 14 Octombrie 2017, incepand cu ora 11:00.  Se va discuta despre cum ii putem ajuta pe cei mici sa se integreze armonios in colectivitate, abordand aceasta tranzitie in mod integrativ.  Intrarea in colectivitate modifica fundamental stilul de viata al copiilor, acestia fiind nevoiti sa se adapteze unui mediu complet diferit, in care provocarile sunt la tot pasul.

Stresul, emotiile si oboseala nu afecteaza doar comportamentul copilului, ci și sistemul imunitar. Virozele, racelile de sezon sau tulburarile digestive se instaleaza mult mai usor in aceasta perioada, mai ales pe un fond imunitar slabit.

Speakeri:
Oana Moraru, mentor educațional cu peste 20 de ani experiență ca profesor și educatoare
Dr. Tatu Maria S. Terezia, medic de familie

Accesul este liber, în baza unei înscrieri prealabile: https://goo.gl/cKHonr

Maratonul de Sănătate este un proiect de informare Secom® în parteneriat cu Asociația Happy Moms care își propune să aducă față în față specialiștii din domeniul medical și persoanele interesate de sănătate, într-un maraton de dialoguri deschise.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.