Monday, April 15, 2024

Despre oamenii mici

By on 19 aprilie 2012 7 1994 Views

Oamenii mici nu sunt mici, sunt chiar mari la unele capitole, insa ei raman tot oameni mici. Oamenii mici sunt oamenii care cred ca le stiu pe toate dar de fapt nu prea stiu nimic. Oamenii mici cred ca se pricep la fotbal, marketing, muzica, balet, opera si la tot ce misca, chiar si la lucruri care nu s-au inventat inca.  De aceea oamenii mici nu asculta, oamenii mici nu analizeaza, oamenii mici actioneaza direct.  Cand ajuti un om mic, acesta nu iti va multumi, ci iti va pune la indoiala ajutorul, chiar daca are mare nevoie de tine. Oamenii mici pot desconsidera si aerul pe care-l respira. De aceea ei raman mici.

Spuneam ca oamenii mici nu stiu sa asculte, cred ca daca nu vorbesti intr-una esti om mic. Ei vorbesc raspicat si tare si nu-si vad lungul nasului, tocmai pentru ca sunt prea mici. Oamenii mici uita de unde au plecat, de aceea de cele mai multe ori nu stiu unde se afla. Desi uneori par ca detin controlul, oamenii mici sunt marionetele oamenilor mari.  Oamenii mici au o rautate launtrica, poate ca asta e tocmai motivul pentru care raman mici. Oamenii mici trebuie ignorati, sunt totusi prea mici sa inteleaga lumea. Oamenii mici te scuipa dupa colturi, sunt prea mici sa te scuipe in fata.

Cunoasteti oameni mici ? Uitati-va in jurul vostru.

Disclaimer : Pentru cei ce nu vad dincolo de aparente, articolul NU este despre oameni mici la inaltime. Punct.

 

7 Comments
 • me 12 ani ago

  inclin sa cred ca e un articol subiectiv-la superlativ! sunt idei preconcepute, in fond esentele tari se pastreaza in sticlute mici!

  • Feri 12 ani ago

   Merci de comment. Ti-am dedicat un disclaimer 🙂

 • Anamaria Szabo 12 ani ago

  Ahh… cunosc o multime de oamneni mici, dar mici de tot.

 • Cristina Pustai 12 ani ago

  ui cat de mici, indata nu o sa se mai zareasca deloc…:)

 • Cris 12 ani ago

  Nu intelegeam eu de ce te iei de astia micii … Pe la jumatea articolului m-am prins ca nu e vorba de dimensiunile fizice 🙂
  Ca altfel ma suparam rau di tot.

 • […] – sunt foarte mici […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.