Sunday, January 29, 2023

De unde atat jeg in institutiile statului ?

By on 8 mai 2012 4 1264 Views

Nu ma refer la oameni si caractere, de aceasta data. Dimpotriva, am fost placut surprins de angajatii Prefecturii Sibiu ieri.

Insa, in majoritatea institutiilor publice, de la Primarii, Prefecturi, la somaj si birouri de inmatriculari, dainuieste un jeg permanent. Pe pereti, pe ghisee, in interiorul camerelor, pe usi, pe geamuri sunt dare de negreala, de praf si grasime mizerabila. Oare e chiar atat de scumpa lavabila ?

Partea proasta e ca jegul e si dincolo si dincoace de ghiseu. Adica poti spune ca la ghiseu vin tot feluri de oameni, mai curati, mai putin, insa dincolo de ghiseu sunt functionarii publici. Si tot jeg e.

In decursul anilor am fost la institutii ale statului din SUA, Spania, Germania, Olanda etc. Nicaieri acest jeg care  contribuie la o imagine patata a institutiilor publice. Traiasca lavabila !

Next Post

Ca la noi, la nimeni !

23 mai 2012 1
4 Comments
 • Anamaria Szabo 11 ani ago

  Pff… asa e, la noi e mizerie peste tot 🙁

 • Mihai Buninet 11 ani ago

  Nu stiu ce sa zic cine e devina dar ar trebui sa se gindeasca, ca acolo practic e a doa casa si ar trebui sa faca sa fie cit mai frumos , pentru a avea si rezultate mai bune.

 • Cristina Csoric 11 ani ago

  Nu fi rau… am vazut ca vopsesc gara din Medias… locul I la jeg. O vopseau see you.. ALB! In curand ne vom simti in gara ca in rai :)).

 • Serban Dan 11 ani ago

  am fost luni in gara din medias (nu am mai fost de 3 ani) si mirosea a cacat, pisat, diareea, igrasie, transpiratie, sosete umede. iar ce m-a surprins, ca o coca-cola la 2 litri la chioscurile din fatza garii costa 9 lei.bestial!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.