Monday, April 15, 2024

Ca la noi, la nimeni !

By on 23 mai 2012 1 1373 Views

Acu vreo saptamana s-a intamplat urmatorul accident in Medias :

Camionagiul cu pricina s-a tirat subit! Noroc ca a intervenit rapid Eco-Sal si nu cu putin efort, au reusit sa curete carosabilul. Daca stiti masina din imagini va rog sa-mi scrieti un e-mail.

Insa problema masinilor prost echipate, cu pietris care iti sare in parbriz, lemne care iti cad in fata, apa si reziduuri care se scurg pe tot drumul, tot felul de compusi chimici care raman in urma basculantelor si masinilor de mare tonaj e mereu prezenta pe minunatele sosele ale Romaniei. Evident ca n-am mai vazut asa ceva in niciuna din tarile europene in care am fost. Toti aveau prelate, toti aveau remorci etans, toti aveau respect fata de ceilalti participanti in trafic. Va dati seama ce inseamna sa-ti cada continuu nisip si pietris pe o autostrada pe care ruleaza masini cu 130 km/h in medie. Sau ce ar fi insemnat sa se intampla fapta de mai sus pe o autostrada.

Ori legislatia e praf, ori nu este pusa in aplicare. In schimb suntem noi pusi in pericol in fiecare secunda cand stam sa depasim o masina plina cu lemne, pietris, nisip, ciment si alte materiale.

Next Post

Cat te costa sa ai o masina ?

7 iunie 2012 3
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.