Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Asa cum va anuntam, am avut placerea de a fi blogger acreditat la cea mai importanta conferinta de social media din Romania – Webstock 2016. 14446040_10207873940392759_395195805789930529_nEvenimentul a avut loc la hotel JW Marriot in Bucuresti in data de 30 Septembrie 2016. Am ajuns chiar la 9 fara ceva la Marriot, am preluat badge-ul si o plasuta cu tot felul de chestii faine (tricou, pixuri, pliante, un stand audio de smarthphone, carnetel, pliante si tot felul de vouchere). Am socializat, am vizitat standurile prezente la eveniment si am baut multaaa cafea.

Apoi a inceput conferinta cu povestile de viata ale lui Marian Godina – politist si autor (i-am cumparat si cartea apoi de la standul Curtea Veche), Paula Herlo  – jurnalist, Alexandru Tomescu – violonist, Sorin Onisor – fotograf si Howard Dell – actor, atlet, autor. Am fost foarte placut surprins de povestile speakerilor, am descoperit un politist cu mult umor, o jurnalista care a schimbat lumea, un muzician desavarsit, un maestru al imaginilor si un adevarat luptator. Povesti care te inspira si te motiveaza. Conferinta a fost moderata de Cristina Bazavan, iar conferinta a fost deschisa de Cristian Manafu, omul din spatele acestui eveniment si din fata echipei care-l organizeaza de 9 ani incoace.

Dupa o pauza de cafea, Ravinder Takkar, CEO Vodafone Romania, si Chris Whiteley, VP Business Development, EMEA at Netflix, au anuntat lansarea unui parteneriat intre Netflix si Vodafone Romania pentru  noul serviciu 4GTV+

Au urmat apoi sesiunile de prezentari paralele cu urmatoarele teme:

  • How to grow your blog ( speakeri – Vali Petcu, Radu Dumitru, Luiza Danieluc)
  • How to vlog (speakeri – Matei Dima, Bianca Adam, Costin Cocioaba, Laura Musuroaea si Geanina Staicu- Avram
  • New Social Media (speakeri – Robert Katai, Adrian Niculescu, Andrei Canda
  • New ideas for marketers  (speakeri – Alexandru Negrea, alina Cinciulescu, Oana Nastase, Vica Schipor si Adina Militaru)
  • Lessons of innovation (speakeri Florin Boldescu, Bogdan Axinia, Irina Alexandru, Iulian Padurariu si Victor Balasa)
  • On-line communication trends (speakeri – Lucian Mandruta, Vlad Petreanu, Dana Rogoz, Adrian Hadean, George Buhnici)

Prezentarile au putut fi vizionate live dar puteti sa le vedeti inregistrate aici.

14444887_1130554950313215_6462346109568990390_o

Evenimentul s-a incheiat cu Webstock Awards, lista castigatorilor o gasiti aici. In cadrul premiilor Webstock a fost nominalizat si proiectul MediasLive (categoria Publishing) si proiectul Trubadur pe Drumul Cetăților ( Marius Matache si Bitdefender România – felicitari pentru locul 2 la Blogger’s Project) care s-a desfasurat la Medias.

Ce mi-a placut la Webstock 2016:

Ce nu mi-a placut este faptul ca n-am putut participa la toate prezentarile, insa le pot vedea on-line acum, dupa conferinta, ceea ce e un lucru foarte fain. Felicitari organizatorilor!

 

Next Post

OCRU concerteaza vineri la #Medias

11 octombrie 2016 0
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.