Sunday, June 4, 2023
16 septembrie 2016

Webstock 2016 – cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania

By 1 3075 Views

Asa cum poate ati observat din bannerul din dreapta, in 30 Septembrie 2016 are loc, la Bucuresti, cea mai importanta conferinta din on-line-ul romanesc – Webstock.  La editia din  2014 am fost blogger acreditat si v-am povestit experienta aici.

Ma bucur ca anul acesta pot sa particip din nou la aceasta conferinta si va invit si pe voi sa va inscrieti. Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. O parte din speakeri ii puteti vedea mai jos si urmeaza sa confirme si altii.

speakeri-webstock-2016

Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile), realizate in Romania, in ultimul an.

Ca si la editiile anterioare, premiile Webstock 2016 se vor desfasura pe parcursul a doua etape: nominalizarile si jurizarea (ce include preselectia si jurizarea finala). Se califica acele proiecte care au fost realizate in intervalul 2015 – 2016 (august), se adreseaza publicului roman, sunt dezvoltate de echipe locale si exceleaza in design, functionalitate si continut.

S-a dat drumul votului la On-line Personality of the Year!

Pe lista nominalizatilor la Online Personality of the Year se afla: Adi Hadean, Alexandru Negrea, Ana Morodan, Andreea Esca, Andreea Ibacka, Andreea Retea, Cristian China-Birta, Cristina Mazilu, Dana Rogoz, Emanuel Romedea, Geanina Staicu-Avram, George Buhnici, Ioana Macoveiciuc, Lucian Mindruta, Marian Godina, Mihaela Noroc, Mirela Retegan, Raluca Hagiu, Simona Tache si Vlad Eftenie.

Intra pe site si voteaza-ti preferatul! http://bit.ly/2c8kgcO

Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste, poate solicita gratuit o invitatie la gala. Detalii, aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top

Webstock este un eveniment organizat de Evensys  si Vodafone  in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.