Saturday, February 24, 2024

Cadourile Spheric direct din Ateliere Sperantei

By on 20 noiembrie 2015 0 1746 Views

Se apropie luna cadourilor, o luna in care trebuie sa fim darnici si sa amintim celor dragi si partenerilor de afaceri ca tinem la ei si ca-i apreciem. Va recomand cadourile de la Spheric (din cadrul Asociatiei Phoenix Speranta) pentru ca sunt de 5 ori speciale:  unice, realizate manual, variate, utile si cu valoare emotionala. In plus, puteti achizitiona cadourile prin facilitatile oferite de legea 448/2006, Asociatia Phoenix Speranta  fiind unitatea protejata acreditata. Cadourile corporate de la Spheric le puteti vedea si comanda on-line sau telefonic cu click aici.

 

De ce Atelierele Spheric ?

Credem în egalitatea șanselor care nu doar „se ofera” ci se si „construiesc”. Credem că, indiferent de abilitățile sau dizabilitățile pe care le deținem, avem cu toții dreptul la o viață normală, la o șansă pentru implinirea personală și profesională. Credem în evoluția individuala si sociala si in permanenta lor interactiune, în contribuția la viața și dezvoltarea personală dar și în aportul adus societății în care trăim. Credem în capacitatea și capabilitatea fiecarei persoane de a schimba lumea, credem in contributii mici fara de care cele mari n-ar exista.

In atelierele Spheric se implineste visul oricarui om: exprimarea prin actiune utila, pozitiva, pentru ca producand frumos si metodic ne producem propria dezvoltare

Pentru ca economia sociala inseamna efort unit si asumat pentru o altfel de bogatie, a valorilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.