Monday, May 20, 2024

Am statuie !

By on 8 octombrie 2014 0 1457 Views

In sfarsit munca mea a dat roade, mi s-a facut statuie ! Nu de catre statul roman sau vreo fundatie ci de Robofun, la Webstock. Statuia de mai jos a fost printata cu o imprimanta 3D. Mai multe detalii aici.

Cam asa arata:

statuie-feri-teglas

Mai multe detalii despre Robofun aflam chiar de la fondatorul proiectului, Viorel Spinu:

“Am lansat magazinul online robofun.ro in 2010 pentru a veni in sprijinul pasionatilor de tehnologie si robotica, punandu-le la dispozitie componente simplu si usor de utilizat din gama Arduino. Patru ani mai tarziu, ajutam in continuare pasionatii de tehnologie si robotica. Avem in oferta in jur de 1200 tipuri de componente din gama Arduino, Raspberry PI, e-Textile, robotica, senzori si drone.

In 2012 am lansat Robofun Create, prin care oferim tehnologie agentiilor de publicitate. Tastatura din cutii de bere Staropramen a fost unul dintre proiectele Robofun Create care a fost preluat de catre The Huffington Post, Engadget, Gizmodo, The Verge si alte publicatii.

In sfarsit, in 2013 am lansat imprimanta 3D Prusa I3, asamblata integral de catre noi pe baza unui proiect open-source. Acest lucru a facut posibila lansarea in 2014 a serviciului de printare 3D si a shop-ului de obiecte printate 3D Robofun Make, care ne-a permis sa-ti ridicam statuie la Webstock :)”

Stiti vorba “nu mai munci atat si nu te agita, ca nu-ti face nimeni statuie”. Ei bine, nu inteleg foarte bine ce satisfactie ai avea sa vezi o statuie cu tine prin oras, pe care-si fac treburile toti porumbeii, dar eu sunt foarte multumit ca am o statuie in miniatura si le multumesc celor de la Robofun.

 

Next Post

Recomandare: Aqua Rock Spa – Tirgu Mures

26 octombrie 2014 1
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.