Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Recomandare: Aqua Rock Spa – Tirgu Mures

By on 26 octombrie 2014 1 3877 Views

O recomandare pentru weekend sau pentru o dupa amiaza la SPA este Aqua Rock din Tirgu Mures. Am fost ieri si am ramas placuti impresionati de ambientul, dimensiunea si complexitatea Spa-ului. M-am tot gandit daca sa aleg spa-ul de la Hilton Sibiu, dar mi s-a parut putin timpul de 2 ore inclus in taxa de acces. Ne-am gandit si la un SPA din Paltinis, dar in schimbul de e-mailuri privind oferta am avut impresia ca isi bat joc de mine, deci am renuntat. Inca o dovada ca la capitolul atentie catre nevoile si cerintele clientului si adecvarea la acestea mai avem mult de lucru. Pana sa ajungem sa facem intr-adevar PR mai e mult de invatat.

In fine, revenind la Spa-ul din Tirgu Mures, acesta contine: piscina, baie turceasca cu cromo terapie, sauna uscata aromatizata, piscina cu apa rece, dusuri scotiene, masaj plantar (hidromasaj), cascade, sezlonguri, jacuzzi cu jeturi de apa, piscine cu apa sarata, baie romana, dusuri scotiene, zona de relaxare, grota cu sare naturala adusa din Pakistan – Muntii Himalaya. Serviciile de foarte buna calitate, personal care iti zambeste, iti vorbeste frumos si te serveste cu placere. In interiorul SPA-ului exista si o zona de restaurant-bar unde se pot comanda spaghete, pizza, salate si alte preparate si bauturi racoritoare.

Tarifele mi se par foarte ok: 35 lei in timpul saptamanii, 40 lei in weekend, 55 lei/masaj de relaxare.

Spa-ul este localizat la intrarea in oras dinspre Turda/Cerghid, pe partea dreapta, langa Hotel President.

Ar fi fost si mai ok daca aveau oferte pentru “SPA in doi” si daca masajul simultan ar fi fost facut in aceeasi camera.

Cateva fotografii:

 

1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.