Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

A vinde sau a fideliza

By on 27 ianuarie 2012 3 1498 Views

Aproape in fiecare dimineata imi iau produse de patiserie de la un chiosc din fata blocului. Intr-o zi vanzatoarea mi-a spus ca branzoicile pe care le-am cerut sunt de ieri si mai bine sa-mi iau altceva. Mi s-a parut foarte corect si frumos din partea ei. Daca imi dadea o branzoaica veche, nu as mai fi cumparat de la ea.

Insa nu a vandut branzoicile mai vechi si a adus “daune” firmei producatoare. Asta la prima vedere. Daca te gandesti pe termen lung, cei 4 lei pe care nu i-a incasat, iau adus mult mai  mult in viitor, prin faptul ca nu am schimbat chioscul de patiserie.

Corect ? Aveti alta parere ?

 

3 Comments
 • Geo Rentzea 12 ani ago

  Foarte corect Feri, dar mai schimbă şi tu meniul! Dacă zilnic doar "brânzoici brânzoici"… poţi ajunge şef pe…diaspora! 😉
  Şi mie-mi plac brânzoaicele, dar aici le-am înlocuit see you churros.
  Lăudabil gestul vânzătoarei de la chioşc, dar corect era ca să returneze lotul de marfă veche firmei producătoare. Să inţeleg că dacă aş fi cerut şi eu o brânzoaică, eu nefiind un client permanent, mi-ar fi dat una veche? Dios mio!

 • Anamaria 12 ani ago

  Corect!

 • Feri Teglas 12 ani ago

  Pai e chioscul fabricii, ce firma producatoare. Nu cred ca ar fi dat la nimeni branzoici de ieri. Poate ar fi prostit copilasii :))

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.