Monday, June 24, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Walter Ghicolescu – dubla lansare si concert la Medias

By on 27 mai 2015 0 1412 Views

Walter Ghicolescu revine la Medias dupa ce a fost prezent pentru prima oara in  orasul nostru la festivalul “Medias Cetate Seculara”, editia 2013. Este vorba de spectacolul de lansare a albumului “Trecerea Lumilor”. Evenimentul va avea loc la Casa Schuller, în data de 28 Mai 2015, ora 18:30 și va cuprinde și lansarea cărții “Poveștile cavalerului Folktrotter”, semnat Elora Eka.

Cu cel de al patrulea album al său, artistul Walter Ghicolescu revine în dimensiunea folkului cult, după experimentul rock din 2013, care s-a numit Cântec rockstit. Trecerea Lumilor este un material discografic complex (prin armonii și texte), ce probează mai demult anunțata intenție a lui Walter de a explora genuri muzicale înrădăcinate în folk și migrate spre alte zone lirice. De data aceasta este vorba de un accent gospel-blues, susținut prin backing vocals și orchestrație de pian, vioară, muzicuță, etc. Chitara lui Walter, achiziționată special pentru înregistrările la acest album, se aude mai caldă ca niciodată și pe alocuri e greu de ghicit dacă asculți o ciupitură de chitară sau de harpă.

 

Pretul biletului de acces este de 15 lei si poate fi achizitionat la intrarea in sala.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.