Monday, July 22, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Vrei mai multi bani?

By on 3 decembrie 2015 0 1508 Views

Ce intrebare!? Bineinteles! Cu totii am vrea sa avem mai multi bani! Pornind de la premisa asta primul pas ar fi sa ne gestionam banii existenti. Stiati ca 69.4% din noi traim in haos financiar? Adica nu stim cat si pe ce cheltuim. Gandeste-te…luna trecuta cati bani ai cheltuit si pe ce? Ai idee? Ai idee unde poti face economii luna aceasta?

Bun, stim cu totii ca Venituri minus Cheltuieli egal economii, nu? Sau Venituri minus cheltuieli egal datorii ? :))) Amuzant? Depinde!? De la Eusebiu Burcash am aflat ca ecuatia corecta este Venituri minus Economii = cheltuieli, daca avem disciplina economisirii. Nu sume uriase, 50 lei, 100 lei pe luna. Ti-am ridicat un semn de intrebare?

Iti recomand cu mare caldura si deschidere seminarul “8 Decizii pentru bunastare”, un seminar gratuit care va avea loc la Hotel BinderBubi in data de 15 Decembrie, ora 18:00. Ma bucur ca, impreuna cu colegii mei de la clubul Medias Networking, am gasit deschiderea lui Eusebiu sa vina la Medias. Eu am mers pana la Sibiu sa particip la acest seminar. Am scris aici despre experienta. Profita si inscrie-te acum la seminarul de la Medias cu click aici, completand formularul in 5 secunde.

Seminar-Burcash-Medias

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.