Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Va fac cinste cu o bere! – #MeetTheBlogger

By on 28 august 2015 7 2308 Views

Pentru ca am castigat un premiu la un concurs pe blogul lui Casian constand in 2 metri de bere (oferit de The BARCODE Medias) vreau sa impart acest premiu cu voi – cititorii blogului FeriTeglas.net – ocazie cu care ne putem cunoaste sau, daca ne cunoastem deja, putem sa mai socializam. Daca ai intrebari referitoare la blogging, campanii, social media sau ai propuneri de colaborare ori vrei sa-mi dai sfaturi sau sa ma critici (constructiv! :)) ) te astept Miercuri, 2 Septembrie ora 19:00 pe terasa The BARCODE Medias, str. Lucian Blaga (colt cu str. Weiss).

Inscrieri prin comentariu la acest articol. Rog cititorii mai apropiati, colaboratorii si prietenii sa nu astepte invitatii speciale, sa se inscrie prin comentariu, ca nu as vrea sa uit pe cineva.

Locuri limitate la 15 – primul venit, primul servit. Va astept cu drag si multumesc Casian si The BARCODE pentru premiu.

meettheblogger

7 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.