Sunday, July 14, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14
21 mai 2018

Transylvania Flavours and Sounds la Pensiunea Bassen din Bazna [foto+video]

By 0 4687 Views

 

Intre mine si conceptul de Transylvanian Brunch exista o relatie duala. Pe de o parte imi place la nebunie ce se intampla, explozia de culori, de aranjamente, modul de prezentare al preparatelor culinare si o atmosfera relaxanta, asa cum numai in satele din Transilvania poate sa fie. Pe de alta parte, gurmand fiind si in permanenta lupta cu kilogramele evit sa particip, asa…doar din placere…Dar din o conjunctura fericita (chiar ma bucur ca am mers) am ajuns Sambata 19 Mai la Transylvania Flavours and Sounds la Pensiunea Bassen din Bazna.

Cam asa arata bufetul:

Generoasa curte a pensiunii Bassen era excelent amenajata cu hamace, lazybags, baloti de paie, mese si scaune primitoare. Au fost si diferite standuri cu broderii, obiecte gravate, decoratiuni artizanale si bauturi homemade. Dar mai bine va mai arat cateva fotografii:

Dupa prima runda de brunch, gazdele au pregatit 3 activitati: ture cu bicicleta, tura cu tractorasul cu remorca si vizita ghidata a satului si a bisericii fortificate. Fiecare s-a inscris la ce i s-a parut potrivit. Evident ca eu am mers la tura de bike si l-am cunoscut cu aceasta ocazie pe Lorand Peter de la Trail Guide, plus am mers pentru prima data cu un e-bike. Cred ca o sa-mi iau si eu o astfel de bicicleta…cand ies la pensie :)).

A fost o experienta faina si in incheiere ii felicit pe Cornel Posea (gazda vesela, mereu in mijlocul oaspetilor, proprietarul pensiunii si agentiei Eximtur Medias), Cristian Cismaru ( eat-local.ro, mytransylvania.ro/) dar si celorlalti oameni din spatele evenimentului care au gatit si amenajat totul pentru o zi perfecta in Transylvania. Si avem si video, bineinteles:

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.