Tuesday, June 18, 2024

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/feriteglas/public_html/wp-content/themes/pantograph/single.php on line 14

Targ de vis, ca la Paris

By on 29 noiembrie 2011 1 1639 Views

Imi plac foarte mult targurile.  Comertul, trocul, economia stau la baza dezvoltarii umanitatii. Cred ca imi plac pentru ca  sunt o expresie la libertatii, de a vinde, de a negocia si de a cumpara. Imi plac pietele de legume si fructe, targurile de antichitati ( sa nu le zic de vechituri), targurile de sarbatori si tot ceea ce inseamna negot public. Chiar si tarabele cu kitchuri si mici de la festivalurile orasenesti.

Cand am vazut ideea unui targ cu articole unicat, hand-made art, realizat de tineri designeri romani nu am putut  sa nu laud initiativa si sa v-o impartasesc si voua. Si cand mai adaugam si ceai cald si prajituri ( cand aud prajitura acuma ma gandesc la prajitura cu mere de pe blogul Cristinei Pana) deja suna delicios de bine.

Targul va avea loc la Tea Spot, “cea mai ceainarie cafenea din Sibiu”, pe str. Tribunei nr. 33, putin mai jos de str. Mitropoliei, intre 2 si 4 Decembrie 2011, adica exact weekendul ce urmeaza.

Cu click pe bannerul din stanga puteti intra pe pagina web a evenimentului.

Printre expozantele Uniqorner sunt: Diana-Ribana (Sibiu), Mademoiselle (Cluj-Napoca), Coup de Foudre (Bucureşti), Rue des Trucs (Iaşi), Vika Gorenco (Bucureşti), Utopic Art (Bucureşti), Astrid Tirlea (Oradea), Adelina Balut (Sighişoara), Delavy (Bucureşti), Radical (Sebeş Alba) şi alţii.

Sibiul avea nevoie de un târg de unde femeile să-şi poată cumpăra haine şi accesorii unicat. Am început să ne rafinăm gusturile şi să nu mai fim mulţumite cu haine pe care le vedem peste tot pe stradă. Unicitatea creaţiilor mele şi faptul că de cele mai multe ori sunt lucrate manual nu le creşte preţul de vânzare ci doar valoarea lor.” A declarat Diana-Ribana, una dintre expozantele Uniqorner.

Next Post

Concert Plus Noi la Medias

29 noiembrie 2011 3
1 Comment
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.