Sunday, April 14, 2024

Sunt mandru ca sunt european

By on 14 decembrie 2011 6 2179 Views

Eu am terminat Facultatea de Studii Europene, deci va dati seama ca sunt mandru ca sunt european din mai multe motive. Si ca sa o luam sistematic, as incepe cu faptul ca in Europa s-a nascut si dezvoltat spiritul capitalist care a dus la dezvoltarea noastra economica, tehnica si as indrazni si chiar spirituala.  Apoi, as continua cu natura, cultura si gastronomia europeana.

Si pentru ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, va prezint cate doua la fiecare categorie, aleatoriu. Sunt foarte multe, dar n-as vrea sa va plictisesc.

Natura

Lanturile Muntoase : Muntii Alpi, Caucaz, Carpati

Coasta de Azur

Cultura

Muzee, Catedrale, Bazilici

Traditii

Gastronomia

Si mai sunt mandru pentru ca avem sportivi foarte buni in toate domeniile. Europa, prin diversitatea si multiculturalitatea ei, este un taram de vis.

Daca si tu esti mandru/mandra ca esti european(a), posteaza motivele pentru care simti asta pe www.sunteuropean.ro si poti castiga un weekend la conacul Kalnoky.

Acest articol face parte din campania Blogal Initiative. Daca esti blogger si vrei sa participi si tu la campaniile coordonate de Chinezu, intra aici.

Ce parere ai despre motivele mele de a fi mandru ca sunt european ?

6 Comments
 • Anamaria 12 ani ago

  Bravo! 🙂

 • Filu 12 ani ago

  Da Europa e frumoasă, locuri plăcute, oameni faini cât despre capitalism și dezvoltare spirituală îmi păstrez rezervele. Ași scrie și eu ceva da sigur m-ar descalifica cu opiniile mele despre Europa politică, economică și spirituală.

  În rest… tare m-asi duce să s-o vizitez ”de la cap la coadă” sunt locuri tare faine, unele prin natură altele prin istorie și cultură dar deocamdată mai aștept să ajung pensionar și să am timp :).

  • Feri 12 ani ago

   :))) asteptam opiniile tale vizavi de europa economica si spirituala…eu am zis ca aici s-a nascut, nu ca ar fi neaparat un exemplu aici :))

 • Anamaria 12 ani ago

  Eu nu pot sa fiu mandra ca m-am nascut intr-un loc si nu in altul, pot sa fiu mandra de ceva ce am facut eu 😀

 • las artes 12 ani ago

  Spune şi tu de ce eşti european, ce înseamnă să fii european. Postează pe http://www.sunteuropean.ro pentru că aici sunt adunate foarte multe lucruri frumoase care îţi demonstrează că a fi european este un lucru excelent! Eu sunt european şi sunt foarte mândru de asta!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.