Thursday, May 30, 2024

Ignat Day – o traditie, de aceasta data, 100 % romaneasca

By on 20 decembrie 2011 2 2450 Views

Dupa Black Friday promovam o campanie 100% romaneasca – Ignat Day ! Dar inainte sa trecem la lucruri serioase si sa va spun despre ce e vorba, zic sa “ne radem” cu urmatorul clip:


Vezi mai multe video din divertisment

Imi cer scuze pentru fanii Hrusca, dar chiar e amuzant episodul si chiar il auzi peste tot…:) Niciun animal n-a avut de suferit de pe urma acestui desen animat.

Revenind la Ignat Day, te gandesti cum poate un magazin on-line sa aiba o campanie de Ignat ?! Pai uite ca oamenii sunt creativi si au lansat aceasta campanie pentru clientii lor. Practic cumparand de la ei, intri in concursul care ti-l aduce acasa pe Ghita, cel alb (vezi foto stanga). Pe langa acest concurs, preturile sunt sacrificate cu pana la 60 % la diverse produse, de la aparate foto, la laptop-uri si imprimante.

Combinatia intre cuvantul 100% romanesc Ignat si englezescul Day probabil ca va starni multe discutii intre lingvistii si romanii adevarati (sic) care nu accepta Valentine’s Day, Halloween si alte asemenea prilejuri pe care oamenii si le cauta sa fie impreuna si sa se distreze. Probabil ca ei sunt prea tristi ca sa se bucure cu orice ocazie. In orice caz, daca vrei sa-ti umpli biroul cu un calculator, imprimanta sau un sistem de gaming la preturi mici, ai sanse sa-ti umpli si frigiderul la Ziua Ignatului pe Marketonline.ro. Bafta maxima !

Acest articol promotional face parte din campania Blogal Initiative.

Next Post

Apelul lui Ghita de Ignat Day

20 decembrie 2011 1
2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.